Vandaag in beeld

autovisie

‘Zelfrijdende auto’s nog niet in stad’

14 APR 2016

Autonome auto’s die zonder bestuurder rijden kunnen al veel maar zijn nog lang niet geschikt om in de stad te rijden, ervaart onze verslaggever Wouter Spanjaart. Minister Schultz van Haegen adviseert iedereen dan ook om het rijbewijs nog op zak te houden.

Meest bekeken op De Telegraaf
00:35

Aanrander vol in kruis getrapt

Op heftige beelden uit een lift is te zien hoe een vrouw afrekent met een man die haar aanrandt. Als hij haar begint te betasten kan ze geen kant op. Ze bedenkt zich geen moment en even later ligt de man kermend op de grond...
01:02

Knappe manoeuvre mega-schip

Bewoners op het Java-eiland in Amsterdam keken donderdag raar op toen er op het IJ een groot cruiseschip voor hun neus een enorme draai maakte. De schipper manoeuvreert het gevaarte handig in een grote bocht.
01:04

Woede over 'Eieren voor Erdogan'

Een geintje van Pownews om tijdens Koningsdag eieren te laten gooien naar Erdogan, valt onder 'Neder-Turken' nogal slecht. Op Facebook en YouTube spreken ze van 'haatnieuws' en 'lage' en beledigende actie van 'hoerenzonen'. Zie de hele aflevering hier
01:29

Prinsesjes dansen erop los

De prinsesjes genieten van het optreden van rapper Typhoon. Vooral Alexia is erg beweeglijk. Typhoon vormt het sluitstuk van de koninklijke rondgang door Zwolle.
00:47

Grapjas verstoort live-uitzending

De sfeer zat er goed in tijdens Koningsdag in Zwolle. Dat heeft een verslaggever van EenVandaag aan den lijve ondervonden. Tijdens een rechtstreekse uitzending wordt Tom van ’t Einde door een feestvierder opgetild.
01:51

'Floortje, gebruik eens een föhn!'

De witte jurk die Floortje Dessing draagt op de rode loper bij de première van Roméo et Juliette is mooi, maar haar kapsel heeft wel wat meer aandacht nodig volgens onze mode-expert. Dit en meer uit de wereld van style en fashion in een nieuwe aflevering van Bubbels!
00:59

Heftig: Koerden blazen terrorist op

Er is een video opgedoken van Koerdische soldaten in Syrië die een truck opblazen. De truck zou bestuurd worden door een zelfmoordterrorist en gevuld zijn met explosieven. Het voertuig nadert het kamp van de Koerden en ze besluiten hem tegen te houden.
02:11

Chihuahua-drama in vliegtuig

Oxi en Skilo kunnen niet zonder elkaar, maar Transavia houdt voet bij stuk: de chihuahua's mogen op reis naar Corfu niet naast elkaar zitten. Terwijl het eerder nooit een probleem was! Hun baasje vindt het maar onzin.
04:56

'Laat die loongolf maar komen!'

Kunnen we meer loon eisen nu De Nederlandsche Bank heeft gezegd dat we veel meer hadden mogen verdienen? Er is in elk geval alle ruimte voor, zegt Martin Visser in DFT Visser Vindt.