Vandaag in beeld

Nieuws

Werner Budding bij Hotel California

16 OKT 2016

Autojournalist Werner Budding is in Mexico. Om precies te zijn op de Baja California, het Mexicaanse schiereiland in de Pacific. En laat daar nou net het beroemde Hotel California staan, uit het nummer van de Eagles. VIA

Meest bekeken op De Telegraaf
03:57

Harde les voor stomdronken studente

Een flinke hoeveelheid sterke drank wordt een jonge studente tijdens een groot zwembadfeest in Den Bosch te veel. Wat volgt is een pijnlijke aftocht voor de ogen van haar medestudenten. Kijk naar een avondje handhaving op een bijzonder studentenfeest. 
00:26

Man bokst met kangoeroe

Veel hondenbaasjes doen er werkelijk alles aan om hun viervoeter te redden als hij in gevaar is. Zo ook in Australië, waar een agressieve kangoeroe een hond te pakken heeft. Zijn baasje schiet snel te hulp, maar dit gaat niet zonder slag of stoot.
00:34

Voorbijgangers stoppen winkeldief

Op Dumpert zijn beelden verschenen van heldhaftige voorbijgangers die in Breda een winkeldief overmeesteren.
01:01

Deze reclame mag u niet zien

Verzekeraar OHRA heeft dit reclamespotje ingetrokken na felle kritiek. De commercial zou te seksistisch zijn.
00:39

Backpacker: 'Australië wil me dood'

De Nederlandse backpacker Max Keller is aan de dood ontsnapt. Samen met een kapitein werd hij gered van een zinkend jacht in de Australische staat Queensland. De boot was tegen een rots gebotst.
01:16

Máxima verrast Miss Montreal

Sanne Hans heeft donderdag geluncht bij koning Willem-Alexander en Máxima. In Evers Staat op, op Radio 538, vertelde ze erover.
01:06

Pikante crowdfundactie megasucces

De dames van het Franse skiteam hebben succes met hun pikante, weinig verhullende crowdfund-video.
01:31

Dít verdienen de Angels

De dertien uitverkoren engelen van Victoria's Secret trekken niet zomaar hun vleugels aan; daar staat een aardig prijskaartje tegenover.
01:07

Lange Frans maakt 'ex' kapot

Lange Frans is goedgebekt en vindt het geen enkel probleem om een vuil klusje op te knappen voor een luisteraar van SLAM! In het programma Bij Igmar maakt hij een ex van ene Massoes helemaal kapot.