Vandaag in beeld

Autovisie

Onboard Testnotities: BMW 114i vs. Seat Leon

01 FEB 2013

Verhuizen of verbouwen? Een zwaar gemeubileerd appartement of een casco woonhuis? Anders gezegd: wordt het een dikke Seat Leon 1.4 TSI of een budget-BMW 114i? De onboard testnotities van testredacteur Peter Hilhorst.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
03:58

'Blessure Froome erger dan Sky doet voorkomen'

Raymond Kerckhoffs verwacht spektakel in de voorlaatste etappe van de Tour de France. De Telesport-verslaggever denkt dat er gejaagd zal gaan worden op het 'gewonde dier' Chris Froome en dat de klassementsrenners alles of niets gaan spelen.
02:14

Bewoonster vernield huis: 'Ik heb angst'

Vijf mannen hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag een huis in Ter Heijde totaal vernield. De ravage is enorm, ze gooiden plantenbakken, een barbecue en putdeksels door de ruiten en trapten de voordeur in. De bewoners waren op dat moment aanwezig. De bewoonster is er kapot van.
00:45

Buurvrouw schutter: 'Niet geslapen'

Een buurvrouw van de achttienjarige schutter doet haar verhaal. Negen mensen én de schutter kwamen bij de schietpartij in München om. Daaronder zou ook een meisje van 15 zijn. Zestien mensen raakten gewond waarvan er drie in kritieke toestand.
01:32

'Dit kun je met ananas doen'

In deze aflevering van Felix met Smaak laat culinair journalist Felix Wilbrink zien hoe creatief je kunt zijn met ananas.
00:49

Ooggetuigen schietpartij doen verhaal

Ooggetuigen van de schietpartij in München vertellen over de schokkende gebeurtenis. Bij de schietpartij kwamen negen mensen én de schutter om.
07:13

Verstappen jaagt op tweede zege

In Telesport Vandaag: Jaap de Groot over de kansen van Max Verstappen in Hongarije, Jon Izagirre troeft iedereen af in laatste bergrit en vijfde Olmypische Spelen voor Reinder Nummerdor.
01:17

Blondine ‘beloont’ John Ewbank

Het schietgebedje van John Ewbank na de spectaculaire moves van een knappe blondine wordt verhoord. In The Next Boy/Girlband laten kandidaten eerst zien welke moves ze in huis hebben. Als dat in de smaak valt dan mogen ze gaan zingen. De talentenshow is vanaf 26 augustus te zien op SBS6.
01:00

'Je zou dat maar moeten poetsen'

Voor de eerste keer is het Paleis Noordeinde opengesteld. Honderden mensen stonden in de rij om het werkpaleis van binnen te bewonderen.
01:28

Adele zoent fan op mond

Adele trad afgelopen week op in Vancouver. En zoals altijd haalde ze ook daar een fan uit de zaal om op het podium te komen. Maar dit liep iets anders af dan verwacht...