Vandaag in beeld

Autovisie

Autovisie TV: Citroën DS3 Cabrio

02 FEB 2013

Citroën breidt de bovenverwachting succesvolle DS-lijn uit met de DS3 Cabrio. Alhoewel van een echte cabrio geen sprake is. Het stoffen dak schuift over de volle lengte naar achteren, maar de dakstijlen blijven staan. Het lijnenspel van de DS3 Cabrio zal vooral een vrouwelijk koperspubliek...

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:55

Schokkend: moeder mishandelt peuter

Een man uit India vertrouwde zijn vrouw niet helemaal met hun peuter en besloot een bewakingscamera op te hangen. Zo werd de mishandelende moeder op heterdaad betrapt, en de beelden liegen er niet om...
01:05

Zo raakte Patricia Paay haar toyboy kwijt

Maurice Dix is niet bepaald rouwig om zijn breuk met Patricia Paay. Zijn nieuwe vlam heeft hij inmiddels officieel verkering gevraagd.
00:49

Woedende vader neemt wraak

Een meisje uit de Amerikaanse staat North Carolina heeft een dure straf moeten ondergaan. Haar vader betrapte haar met een jongen in de auto, en besloot om de wagen toe te takelen met een graafmachine.
00:51

Onweer onderweg!

Het KNMI hanteert zaterdag code geel wegens de kans op enkele stevige onweersbuien. Volgens buienradar kan het vanmiddag en met name vanavond flink gaan spoken in het midden en oosten van ons land. Bekijk hier de meest actuele voorspelling.
00:34

Zo heftig was explosie sporthal

Beelden laten zien dat de voorgevel van een sporthal in het Belgische Chimay volledig is weggeblazen door een explosie. Er viel één dode en vier mensen raakten gewond. Een gaslek zou de oorzaak zijn van de ontploffing.
00:36

Peperdure Porsche ramt winkel

De bestuurder van een Porsche is vrijdagavond met zijn wagen een winkel in Arnhem binnengereden. Daarna sloeg de automobilist om onbekende reden op de vlucht, maar even later kwam hij zelf terug naar de ravage.
00:39

Mensensmokkelaars blokkeren weg

Ze bezaaien de weg rond Calais met takken, zodat ze migranten in de vrachtwagens naar Engeland kunnen krijgen. De mensensmokkelaars in de Franse havenstad halen steeds gevaarlijkere stunts uit.
08:13

Onrust rond Nederlands elftal

In Telesport Vandaag - Valentijn Driessen over de onrust rond de technische staf van het Nederlands elftal, Feyenoord in halfvolle Kuip tegen Manchester United en bondscoach Danny Blind laat Memhpis Depay thuis.
05:39

'Pechtold te dik, Wilders te dun'

Hoe belangrijk is het hebben van een verkiezingsprogramma en wat voor campagne krijgen we de komende maanden? Wouter de Winther en Maarten Steendam bespreken de oogst tot nu toe.