Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Autovisie

Levensgevaarlijke bestuurder

19 JAN 2013

Levensgevaarlijke bestuurder

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:57

Heli filmt arrestatie overvallers A2

Amerikaanse taferelen op de A2 bij Everdingen. De politie zette vrijdag een deel van de snelweg af om zes vluchtende overvallers in te rekenen.
01:37

Cothen woest om pikante billenfoto

Het gelovige dorpje Cothen is in rep en roer vanwege een pikante foto van het dameselftal van de plaatselijke voetbalclub.
00:50

Bedankt en tot ziens, Obama!

Kort nadat hij officieel geen president meer was verdwenen Barack en Michelle Obama letterlijk uit beeld, uitgezwaaid door Donald en Melania Trump.
02:26

‘Familie Trump maakt indruk’

Vooral de familie van Donald Trump maakte indruk tijdens de inauguratie van de nieuwe president van de Verenigde Staten, vertelt correspondent Herman Stam.
01:33

Hierom werd bikinifoto internethit

Isa-Bella (19) lijdt aan een vreselijke ziekte waarbij haar been enorm opzwelt. Haar verhaal zie je in My Legs Won’t Stop Growing, zondag 21.00 uur op TLC.
00:46

Trumps eerste woorden als president

Na het afleggen van de eed hield Donald J. Trump zijn eerste toespraak als president van de Verenigde Staten.
01:18

Politie rijdt duo klem na achtervolging

Op internet zijn beelden verschenen van de wilde achtervolging door Friesland, waarbij de politie zaterdagnacht een tweetal arresteerde dat op agenten was ingereden.
00:40

Demonstranten in A'dam tegen Trump

Een paar honderd mensen zijn in Amsterdam de straat op gegaan om te protesteren tegen Donald Trump. Een verslaggever van De Telegraaf werd tijdens dit protest belaagd door demonstranten terwijl hij aan het filmen was.
01:57

'Rutte ziet kansen met Trump'

Veel contact is er tussen Washington en Den Haag nog niet geweest, maar de opstelling van premier Rutte richting Trump is veelbelovend, vindt chef Wouter de Winther van de parlementaire redactie.