Vandaag in beeld

Autovisie

Video: Vrouw (105) verlengt rijbewijs

30 JAN 2013

Ontmoet de Amerikaanse Edythe Kirchmaier. Ze heeft vrij recent de gezegende leeftijd van 105 jaar bereikt en bovendien haar rijbewijs laten verlengen. Iets wat niet veel mensen haar na kunnen vertellen.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:35

De langste slang ooit!

Doodenge beelden van een veel te lange slang gaan de hele wereld over. Hij werd begin dit jaar al gevonden in Brazilië.
02:20

Bizarre wraakactie op A59

Een simpele inhaalmanoeuvre eindigt op de A59 in een levensgevaarlijke verkeersruzie. Het opmerkelijke incident werd vastgelegd met een dashcam. Tip ons via verkeer@telegraaf.nl
00:47

Boze motorrijder slaat ruit in

Heftige beelden van een motorrijder die compleet door het lint gaat. In een filmpje dat dit weekend op Dumpert verscheen, is te zien hoe hij een autoruit vernielt. Het incident zou in Amersfoort hebben plaatsgevonden. Het is niet duidelijk wat de aanleiding is van de ruzie.
00:25

'Schat, je vergeet je lunch!'

De unieke worp in dit filmpje bewijst dat het helemaal niet erg hoeft te zijn als je per ongeluk je bammetjes vergeet. Een Zuid-Koreaanse vrouw komt met een even handige als snelle oplossing.
01:35

Dode honkballer ging vader worden

De schokkende dood van toppitcher José Fernandez (24) van de Miami Marlins is extra tragisch voor familie en vrienden. De honkballer, die zondag omkwam bij een bootcrash, had net bekendgemaakt dat hij vader zou worden.
00:42

Haai grijpt surftiener

Cooper Allen (17) heeft een haaienaanval overleefd. Hij was aan het surfen bij Ballina in het oosten van Australië toen hij van zijn plank gegooid en gebeten werd. Waarschijnlijk is de dader een witte haai.
01:16

Bejaarde man bluft stier af

Deze 81-jarige lefgozer uit Nieuw-Zeeland, die overigens jarig is, deinst niet snel terug. Een angstaanjagende stier valt zijn geparkeerde auto aan, maar de man laat dat niet zomaar gebeuren.
00:46

Spectaculair beeld gevechtsvliegtuig

Adembenemende opnames van een Frans gevechtsvliegtuig boven Litouwen. De vlucht vond deze maand plaats in het kader van de NAVO-missie Baltic Air Policing. Het Franse leger heeft de beelden maandag online gezet.
04:14

Sloeg Billy Ruud op z'n smoel?

13 relaties, 106 camera's, 250 keer seks en 1000 dagen: Utopia is nu het langstlopende realityprogramma op de Nederlandse tv. Patricia Wesseling en Maarten Steendam bespreken het feest én het succes in Privé TV.