Vandaag in beeld

Autovisie

Onboard Testnotities: BMW 114i vs. Seat Leon

01 FEB 2013

Verhuizen of verbouwen? Een zwaar gemeubileerd appartement of een casco woonhuis? Anders gezegd: wordt het een dikke Seat Leon 1.4 TSI of een budget-BMW 114i? De onboard testnotities van testredacteur Peter Hilhorst.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
01:56

Fietser ontsnapt aan horrordood

Beelden die de nachtmerrie zijn voor iedere fietser. Een roekeloze trucker slaat in het Twentse Borne rechtsaf en ziet daarbij een nietsvermoedende fietser finaal over het hoofd. Tip ons ook via verkeer@telegraaf.nl
04:28

‘Boer Geert is een stalker’

Boer Geert en zijn Hetty waren enorm verliefd na afloop van het vorige seizoen van Boer Zoekt Vrouw, maar nu zit zelfs een vriendschap er niet meer in. Jan Uriot vindt dat Boer Geert veel te ver gaat.
00:53

Razende klant slaat iPhones kapot

Met een zware jeu-de-boules-bal in zijn hand mept een woedende jongen in een Apple Store in Dijon één voor één zeker tien iPhones aan diggelen.
02:31

Dit tuig had onze Van Goghs

Geheime ruimtes en voor miljoenen aan in beslag genomen spullen: twee gestolen Van Goghs lagen in Italië bij gehaaide criminelen. Verder in TELEGRAAF VANDAAG: wanneer zijn de topstukken weer te zien?
01:28

'Sint geschrapt? Goed begin!'

Klanten van Jumbo lijken de zwartepietendiscussie beu te zijn. Op artikelen van het huismerk van de supermarktketen staan dit jaar geen afbeeldingen van Zwarte Piet, maar ook niet van Sinterklaas.
01:13

Ali B. trapt keihard in grap

Ali B. is wel wat gewend wanneer het om zijn fans gaat, maar sommige dingen gaan voor hem zelfs behoorlijk ver. Als fan Angela hem haar grootse idee laat zien wordt zelfs Ali daar even stil van.
00:23

Panda traint voor sixpack

Een Chinese panda in Chengdu City traint zijn buikspieren. Het dier doet een aantal sit-ups, maar lijkt er na drie keer wel klaar mee te zijn.
00:46

Blonde Batgirl vliegt op trein

Geef dit meisje van 19 een masker, een cape en een treindak en ze is in de zevende hemel. Een blonde Russin haalt als superheldin Kobzarro levensgevaarlijke capriolen uit.
01:54

Gouden Kalf: de winnaars

In Utrecht zijn vrijdagavond de Nederlandse filmprijzen uitgereikt. Wie gingen er met een Gouden Kalf naar huis?