Vandaag in beeld

Autovisie

"50.000 doden door verkeerslawaai"

26 FEB 2013

Uit onderzoek blijkt dat jaarlijks 50.000 mensen sterven door verkeerslawaai. De stress wordt hen teveel. Werner Budding neemt de proef op de som en test het geluidsniveau van een normale auto, een hybride auto en een sportwagen.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:00

IS-zelfmoordcommando kapotgeschoten

Angstaanjagende beelden uit het noordoosten van Mosul. Een IS-zelfmoordcommando rijdt plankgas in de richting van Peshmergastrijders. Het Iraakse leger heeft samen met Koerdische eenheden vier dagen geleden de aanval op Mosul ingezet. Het is het laatste grote IS-bolwerk in Irak.
00:00

Dochter Masmeijer vol op haar plaat

De dochter van Frank Masmeijer heeft alvast een onuitwisbare indruk gemaakt tijdens de audities van The Voice of Holland. Vrijdag om 20:30 uur start een nieuw seizoen van The Voice of Holland op RTL 4.
00:00

Poetins oorlogsvloot in Noordzee

Een vreemd gezicht: Russische marineschepen voor de kust van Dover. De vloot, met gewapende mannen, heli's en straaljagers, is onderweg naar de Middellandse Zee en uiteindelijk naar Syrië.
00:00

Cadeaus en zoenen voor A20-held!

Nederland is apetrots op Vincent Bakker, die vandaag uitgebreid bedankt is door de politie én zijn vriendin. Bakker redde donderdag bij Spijkenisse twee jonge kinderen uit een brandende auto. Dit ziet u in TELEGRAAF VANDAAG met Maarten Steendam.
00:00

Oeps! Straat te smal door blunder

Wie heeft zitten slapen bij de opknapbeurt van de Zonnebloemstraat in Rotterdam? Hij is mooi geworden, maar veel te smal geworden. Bewoners ergeren zich groen en geel.
00:00

Dertien miljoen voor Carice en Guy

Carice van Houten heeft een aardig zakcentje verdiend door haar rol in Game of Thrones en ook vriendlief Guy Pearce doet het goed. Zijn er dan ook verhuisplannen? Jan Uriot en Mark Sloof van Toor praten bij in Privé TV.
00:00

Incident in RTL-show

Het gaat er heftig aan toe in het RTL-programma Get The F*ck Out My House. Twee deelnemers krijgen het met elkaar aan de stok en dan wordt het fysiek. Vanavond om 19.18 bij RTL5.
00:00

Filerat filmen levensgevaarlijk

Het aan de kaak stellen van asociaal gedrag in het verkeer kan soms knap gevaarlijk zijn. Een bestuurder die een filerat filmde op de A1 voelt zich zo bedreigd dat hij alleen anomiem z'n verhaal wil doen. Blijf ons tippen via verkeer@telegraaf.nl  
00:00

Woeste roker tuigt moeder af

Deze roker is wél een onruststoker: een man in een lift reageert extreem agressief als een vrouw hem vraagt of hij even zijn sigaret wil doven.