Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Autovisie

Autovisie TV: Bentley Bentayga

13 FEB 2016

De nieuwe Bentley Bentayga is een gewild ‘hebbeding’ onder de rijken der aarde. De complete productie voor dit jaar is al uitverkocht. Heeft Bentley met zijn eerste SUV een nieuwe standaard gezet in het segment van luxe terreinwagens? Autovisie-journalist Werner Budding mocht als enige...

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:53

Enorme vloedgolf gefilmd

Spectaculaire beelden uit Zandvoort waar maandag een vloedgolf aankwam. De golf zou zijn veroorzaakt door een hogedrukgebied die het water naar beneden duwt.
01:50

Dit belooft Amsterdam Van der Laan

Amsterdam doet een belofte aan de ernstig zieke burgemeester Eberhard van der Laan. Productiehuis Wefilm maakte de korte film, nadat de burgemeester bekendmaakte dat hij longkanker heeft.
00:51

'Flater voor de Tweede Kamer'

Politiek commentator Wouter de Winther geeft zijn mening over Tjeenk Willink, de nieuwe informateur van de Tweede Kamer.
00:49

Acteur John Wijdenbosch verongelukt

Bij het tragische verkeersongeluk vanmorgen op de A6 zijn acteur John Wijdenbosch, zijn vrouw en kind om het leven gekomen. De Surinaamse acteur (44) speelde onder meer in Costa, Fort Alpha en Shouf Shouf.
01:20

‘Hond onder auto móet je voelen’

Gezocht: degene die in Venhuizen een hond doodreed en doorreed. De familie wil het drama kunnen afsluiten.
01:10

Door het oog van de naald

Een bom onder de auto van de vermoorde misdaadblogger Martin Kok was zo krachtig, dat er zeker doden en gewonden waren gevallen, als het explosief was afgegaan.
00:29

Aanslagpleger gespot in supermarkt

De man die de aanslag pleegde bij het concert van Ariana Grande is een dag voor de aanslag nog gespot in een supermarkt.
01:59

'Eiergooier mogelijk strafbaar’

Een heerlijke middag op het water voor de vriendin en kinderen van Art Rooijakkers werd zondag ruw verstoord. De boot is namelijk bekogeld met rauwe eieren en dat kan voor de gooier(s) grote gevolgen hebben. Dit vertelt een woordvoerder van de Amsterdamse politie.
00:54

'Ik zwaaide nog naar de machinist'

De vrachtwagenchauffeur die met zijn truck werd geramd door een goederentrein bij Sevenum is aan de dood ontsnapt.