Vandaag in beeld

Autovisie

Autovisie TV: Bentley Bentayga

13 FEB 2016

De nieuwe Bentley Bentayga is een gewild ‘hebbeding’ onder de rijken der aarde. De complete productie voor dit jaar is al uitverkocht. Heeft Bentley met zijn eerste SUV een nieuwe standaard gezet in het segment van luxe terreinwagens? Autovisie-journalist Werner Budding mocht als enige...

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:43

Tijger doodt vrouw in safaripark

SCHOKKENDE BEELDEN - Er is beeldmateriaal opgedoken van een safaripark in de Chinese hoofdstad Peking waar een vrouw wordt gedood door een tijger. Een tweede vrouw raakte gewond. De vrouwen stapten uit hun auto en werden daarna aangevallen door het roofdier.
01:33

Hardhandige arrestatie in Texas

Heftige beelden van een schooljuf in Texas die vorig jaar hardhandig werd aangepakt door de politie. De vrouw reed te hard en werd aangehouden. Toen ze haar rijbewijs uit de auto wilde pakken stak haar voet nog uit, daarna werd ze door een agent gewelddadig op de grond gedrukt. 
06:18

'Verstappen kreeg hem vol op kin'

In Telesport Vandaag: Chef Telesport Jaap de Groot blikt terug op het lastige weekeinde van Max Verstappen in Hongarije, Wout Poels rekent op groot cadeau van Chris Froome en tot slot een reportage vanaf Schiphol met de naar Rio afreizende olympiërs.
01:50

Polman en Van As gaan voor goud

De eerste Nederlandse sportploegen zijn op weg naar Rio. Vanaf Schiphol vertrokken de hockeymannen, -vrouwen en handbalsters richting Brazilië. Het doel? Een gouden plak.
02:44

'Poels bodyguard van Froome'

De Tour de France zit er bijna op. Wout Poels bleek de superknecht van Chris Froome te zijn. Verslaggever Hans Ruggenberg blikt terug en kijkt uit naar de laatste rit.
00:46

Dode bij steekpartij Reutlingen

Een Syrische asielzoeker heeft zondag in het Zuid-Duitse Reutlingen na een ruzie een zwangere vrouw met een machete gedood in de buurt van een kebabzaak. Hij verwondde nog een vrouw en een man. De eerste beelden zijn opgedoken op Twitter van tijdens en na de steekpartij.
00:31

Timelapse Tilburgse kermis

De Tilburgse kermis, die vrijdagmiddag van start is gegaan, telt 230 attracties uit binnen- en buitenland. Het feest duurt tien dagen en trekt tegen de 1,5 miljoen bezoekers. In een timelapsevideo is te zien hoe de avond valt op de oudste kermis van Nederland.
01:31

Ooggetuigen München doodsbang

De mensen die getuige waren van de schietpartij van vrijdag in München reageren geschokt. Verslaggever Silvan Schoonhoven sprak met een aantal omstanders. Voor hen is amper te bevatten wat er is gebeurd. "Waarom sterven mensen terwijl ze onschuldig zijn?", vraagt een getuige.
02:32

Doutzen imponeert Leo met sexy jurk

Saint-Tropez werd gisteren bedolven onder de sterren want Leonardo DiCaprio hield zijn jaarlijkse benefietgala. Doutzen Kroes was er ook en ze had uitgepakt.