Vandaag in beeld

Autovisie

Autovisie TV: Volvo V40 Cross Country

30 JAN 2013

Is de Volvo V40 niet stoer genoeg, misschien is deze Cross Country dan wat voor je. Leverbaar als bluffertje, met alleen voorwielaandrijving, en als All Wheel Drive, maar dan kost ie nogal wat...

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
01:07

Zij wordt binnenkort gedumpt

Dit filmpje van een hondsbrutale vrouwenversierder wordt op YouTube massaal bekeken. Het vriendje van de blondine zal bij het zien van de beelden bepaald niet blij zijn. Hele video.
00:42

Bloedende winkeldief in houdgreep

Wie nog denkt dat ambtenaren de hele dag uit het raam staren, moet even naar deze beelden kijken. Te zien is hoe een politieman in zijn vrije tijd een winkeldief arresteert. Beelden van het incident in het Gelderse Velp zijn dinsdag op videosite Dumpert geplaatst.
01:39

Dit zijn nieuwe Barbie en Jokertje

Oh Oh Cherso komt weer terug op de buis met een gloednieuwe cast. De deelnemers doen ons een beetje denken aan de oude personages en de uitspraken liegen er weer niet om.
02:04

Zo luxe varen onze miljonairs!

Het nieuwe superjacht Sossego is het neusje van de zalm als het gaat om pracht en praal. Telegraaf TV krijgt een rondleiding op het luxe schip van Nederlandse makelij.
00:35

‘Sylvana, hoe ga je dit uitleggen?'

VNL-leider Jan Roos vindt dat Sylvana Simons een "hele moeilijke rol” heeft als kandidaat-kamerlid van DENK. “Ze neemt elke Nederlander kwalijk dat hier ooit slavenhandel is geweest, maar ze heeft het even niet over de Armeense genocide,” zegt Roos in WNL’s Goedemorgen Nederland.
00:37

Bedrijfsfeest loopt uit de hand

Een bedrijfsfeestje in Amsterdam is geëindigd in een steekpartij. Een onbekende man liep af op vijf feestgangers die even buiten stonden. Er ontstond een ruzie waarbij twee van hen werden neergestoken.
00:40

Nieuwe Barbie is pornoster

De kandidaten van de opvolger van Oh Oh Cherso zijn nog maar net bekend, maar de eerste smeuïge details komen nu al naar buiten!
01:01

Groenten eten van Mars? Het kan!

Het klinkt futuristisch, maar zo’n dertig mensen weten nu hoe groenten die op Mars en op de maan gekweekt zijn smaken. De buitenaardse maaltijd werd geserveerd in Hotel de Nieuwe Wereld in Wageningen.
03:10

'Máxima op geheime missie'

Onze koningin probeert deze week meer Indonesiërs aan het bankieren te krijgen, maar ze is in Jakarta ook nog ergens anders mee bezig, zegt Pieter Klein Beernink tegen Maarten Steendam in TELEGRAAF VANDAAG.