Vandaag in beeld

Autovisie

Autovisie TV: Volvo V40 Cross Country

30 JAN 2013

Is de Volvo V40 niet stoer genoeg, misschien is deze Cross Country dan wat voor je. Leverbaar als bluffertje, met alleen voorwielaandrijving, en als All Wheel Drive, maar dan kost ie nogal wat...

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
03:22

Halve gare vernedert agente

Videokijkers reageren met woede en ongeloof op beelden die door de Rotterdamse politie online zijn gezet. In het item is te zien dat een agente door een verdachte in het gezicht wordt gespuugd.
02:58

Wilders: 'Baas in eigen land!'

PVV-leider Geert Wilders zou het liefst morgen wakker worden met in Nederland eenzelfde referendum-uitslag als in Groot-Brittannië, zegt hij in een gesprek met Telegraaf TV. Hij wil van een mogelijk EU-referendum een groot onderwerp maken tijdens de volgende verkiezingen.
00:41

Gewonde beer loopt als mens

Opmerkelijke beelden van een wandelende beer in het Amerikaanse New Jersey. Pedals mist zijn rechter voorpoot en loopt daardoor rechtop. Er is veel geld opgehaald om de beer op te vangen, maar volgens de plaatselijke park rangers redt hij het alleen.
05:30

'Liquidaties Utrecht slechts het begin'

Er zijn nog meer moorden in de maak, waarschuwt misdaadverslaggever Mick van Wely na de twee liquidaties in Utrecht en De Meern. In TELEGRAAF VANDAAG ziet u onder meer reacties van geschrokken buren.
00:38

Heftig motorongeluk in China

In China heeft een toevallige voorbijganger een heftig ongeluk tussen twee motoren op film vastgelegd.
07:12

EK voetbal staat op z'n kop

In Telesport Vandaag: FC Twente zal komend seizoen creatief moeten zijn, Kiki Bertens treft pittige tegenstander op Wimbledon en kwaliteit op EK voetbal valt tegen.
01:18

Spectaculaire beelden legeroefening

Artillerievuur, luchtdoelraketten, drones, straaljagers en zelfs een B-52 bommenwerper die rakelings langs de Russische grens vliegt. De Telegraaf was bij operatie Saber Strike in Estland. Met die grote legeroefening laat de NAVO de tanden zien aan Poetin.
01:07

'Nexit wordt één grote chaos'

In Nederland zijn we af en toe flink kritisch op wat er in Brussel gebeurt, maar de hele EU de rug toekeren zoals de Britten hebben gedaan, gaat de Amsterdammers in deze video te ver.
01:38

‘Ze willen me dood hebben'

Is het een kebab-oorlog, racisme of iets anders? Samir Auchi (32) uit Maastricht was het doelwit van een dubbele aanslag. De daders sloegen toe bij zijn werk én staken zijn huis in brand.