Vandaag in beeld

Autovisie

Uw Garage: Morgan 4/4

31 JAN 2013

Jochem Kentgens had vroeger een Morgan-trapauto, zijn vader een Morgan 4/4. Pure familiestukken, want ook de echte Morgan is inmiddels van vader op zoon overgegaan.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:37

Extreme muggenzwerm bij Afsluitdijk

Automobilisten die deze week over de Afsluitdijk reden, zijn waarschijnlijk nog wel even bezig om alle muggen van hun wagen te poetsen. Een voorbijganger filmde een enorme muggenzwerm bij de dijk.
00:37

Schokkend: luipaard grijpt mensen

SCHOKKENDE BEELDEN- Grote schrik voor de bewoners van Uttar Pradesh in India. Een luipaard weet de omgeving van een huis binnen te dringen en valt verschillende mensen aan. Bij de dramatische gebeurtenis raakten 10 mensen gewond, waaronder een 3-jarig kind.
05:50

Dit betekent de FOX-rel voor u

Meer betalen, geen voetbal meer, zenders op zwart… Tv-kijkers gaan een spannende week tegemoet nu de rechter uitspraak heeft gedaan in het conflict rond FOX Sports, zegt verslaggever Rob Goossens.
00:41

Heftig: megacokevangst in beeld

Het lijkt wel alsof je naar de populaire Netflix-serie Narcos zit te kijken. In Chili wordt een grote drugsvangst gedaan en de politie brengt de spectaculaire operatie met meerdere camera's in beeld.
03:19

'Ze riepen op mij aan te randen'

In TELEGRAAF VANDAAG: de vernielingen en bedreigingen van Turkse Nederlanders over en weer gaan ver, heel ver. Sinds de mislukte staatsgreep in Turkije is het -ook in ons land- steeds onrustig geweest. Presentatie: Maarten Steendam.
00:50

Puin klettert op terrasgangers

Dat hier geen doden zijn gevallen! Gezellig een terrasje pakken in de Spaanse stad Badajoz verandert in een nachtmerrie als zes mensen bedolven worden onder puin. Het komt letterlijk en figuurlijk uit de lucht vallen.
00:40

Busje ramt auto op A12

Een automobilist heeft met zijn dashcam een compleet mislukte inhaalactie gefilmd. Een busje wil snel langs een vrachtwagen komen, maar heeft de auto naast zich duidelijk over het hoofd gezien.
04:22

Anouk vlucht de stad uit

Anouk laat zich tegenwoordig als een ware superster rondrijden door Noord-Holland. Ze is op zoek naar een nieuwe woning en dat doet ze in stijl. Jan Uriot deelt alle details met Mark Sloof van Toor.
00:38

Spectaculair: lava stroomt in oceaan

De lavastroom uit de Kilauea-vulkaan op Hawaï heeft de kust bereikt en dat levert schitterende beelden op. De lava heeft een reis van tien kilometer afgelegd en stort na drie maanden eindelijk in de oceaan.