Vandaag in beeld

Autovisie

AutovisieFlits: Laatste ronde Car of the Year

27 FEB 2013

De juryleden, waaronder Autovisie-jurylid Jeroen Jongeneel, zijn druk bezig met het verdelen van de punten. Maandag 4 maart wordt bekend welke auto de titel Car Of The Year 2013 wint. Welke auto maakt de meeste kans op de eerste plek? Werner Budding doet een voorspelling.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:00

Vliegtuig geraakt door bliksem

Op deze spectaculaire beelden is te zien hoe een vliegtuig van TUI wordt geraakt door bliksem. De vlucht was onderweg van Tenerife naar Amsterdam.
00:00

Spectaculaire beelden waterhoos Zeeland

De waterhoos die vrijdagmiddag boven de Oosterschelde in Zeeland te zien was, is vastgelegd. Jaarlijks zijn er tientallen waterhozen te zien in de provincie.
00:00

Obama: 'Ik ga niet twerken'

De Amerikaanse president Barack Obama presenteerde vrijdagavond zijn laatste muziekevenement in het Witte Huis. Hij deed dit met veel humor, dat was te merken aan de reacties van het publiek.
00:00

IS-zelfmoordcommando kapotgeschoten

Angstaanjagende beelden uit het noordoosten van Mosul. Een IS-zelfmoordcommando rijdt plankgas in de richting van Peshmergastrijders. Het Iraakse leger heeft samen met Koerdische eenheden vier dagen geleden de aanval op Mosul ingezet. Het is het laatste grote IS-bolwerk in Irak.
00:00

Ouders Armin van Buuren vrezen schadeclaim

Voor het Van Gogh museum in Amsterdam heeft Armin Van Buuren een speciale audiotour gemaakt langs elf van zijn favoriete schilderijen. Zijn ouders zijn erg trots en hopen vooral dat de kunstwerken Armin's draaikunsten overleven.
00:00

Baby jaloers op kussende ouders

Deze baby wordt vreselijk jaloers wanneer haar ouders elkaar een kusje geven. De ouders kunnen er zelf wel om lachen.
00:00

Zeldzame walvis gefilmd

Biologen en drone-vliegers zijn erin geslaagd om zeldzame Groenlandse walvissen op beeld vast te leggen. Deze soort werd met uitsterven bedreigd. Er is weinig over ze bekend, omdat de walvissen in de zeeën tussen Canada en Groenland leven.
00:00

Chimpansees dolblij met pompoen

Chimpansees in de dierentuin van Kopenhagen hebben een pompoen gekregen, als decoratie voor Halloween. De apen zijn behoorlijk nieuwsgierig en krijgen de pompoen uiteindelijk open.
00:00

Dochter Masmeijer vol op haar plaat

De dochter van Frank Masmeijer heeft alvast een onuitwisbare indruk gemaakt tijdens de audities van The Voice of Holland. Vrijdag om 20:30 uur start een nieuw seizoen van The Voice of Holland op RTL 4.