Vandaag in beeld

Autovisie

Autovisie TV: Toyota RAV4

27 FEB 2013

De nieuwe Toyota RAV4 werd langer, lager en breder. Bovendien kreeg hij een dynamischer uiterlijk. Maar hoe zit het met de rijbeleving? Biedt de bijna 34 mille kostende RAV4 ook echt daadwerkelijk rijdynamiek en is hij weer net zo functioneel als zijn voorganger?

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:53

Razende klant slaat iPhones kapot

Met een zware jeu-de-boules-bal in zijn hand mept een woedende jongen in een Apple Store in Dijon één voor één zeker tien iPhones aan diggelen.
01:56

Fietser ontsnapt aan horrordood

Beelden die de nachtmerrie zijn voor iedere fietser. Een roekeloze trucker slaat in het Twentse Borne rechtsaf en ziet daarbij een nietsvermoedende fietser finaal over het hoofd. Tip ons ook via verkeer@telegraaf.nl
01:54

Gouden Kalf: de winnaars

In Utrecht zijn vrijdagavond de Nederlandse filmprijzen uitgereikt. Wie gingen er met een Gouden Kalf naar huis?
00:38

Wie kan Obama laten wachten?

De Amerikaanse president Barack Obama heeft altijd een druk schema. Er zijn ook dan maar weinig mensen die hem kunnen laten wachten, maar wie anders dan oud-president Bill Clinton kan het vliegtuig van Obama aan de grond houden.
01:04

'Dit is nog nooit gebeurd'

Het Nederlands Film Festival wordt traditiegetrouw afgesloten met de uitreiking van de Gouden Kalveren. Voor de genomineerden zijn dit spannende tijden. Op de rode loper sprak Telegraaf TV met een aantal van deze kanshebbers.
01:52

Golf-fan bluft professionals af

Als je tegen een prof zegt: 'I can do better', dan moet je ook met je billen bloot. Deze amateur met grote mond zet de golfpro's bij de Ryder Cup goed voor schut en verdient 100 dollar.
01:02

Knappe agente scoort met levensverhaal

Met gevaar voor eigen leven ving ze boeven en schoot ze burgers te hulp. Een filmpje waarin oud-agente Nochtli terugblikt op haar tijd bij de politie wordt via sociale media massaal bekeken.
01:59

Bom onschadelijk gemaakt bij Venlo

In Limburg, vlakbij Venlo, is een bom uit de Tweede Wereldoorlog onschadelijk gemaakt. De bom is eerder deze week gevonden in het centrum van de stad, maar kon veilig verplaatst worden naar een afgelegen gebied. Daar is de bom tot ontploffing gebracht.
01:00

Syrische reddingswerker in tranen

Een Syrische reddingswerker barstte in tranen uit, toen hij een meisje van net een maand onder het puin van haar huis vandaan haalde. Het huis stond in de stad Aleppo en was door zware bombardementen helemaal verwoest.