Autovisie

Autovisie Report: Detroit 2013 - beursverslag 4

18 JAN 2013

De Lexus IS is een van de belangrijkste nieuwtjes op de Autoshow in Detroit. Deze sedan komt alleen als hybride naar de Nederlandse markt en zal daar de concurrentie aangaan met onder ander de BMW 3 Serie en Audi A4. Dit en meer nieuws in beursverslag 4 vanaf de autoshow van Detroit.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:52

'Schutter lag in de bosjes'

Bij een schietpartij bij seksclub Boccaccio is Martin Kok geliquideerd. Onze misdaadjournalist John van den Heuvel is ter plaatse en sprak ondermeer met een getuige. 'Iemand wachtte het slachtoffer op.'
01:53

Zó zag je Baywatch niet eerder

Dat Baywatch met Dwayne Johnson en Zac Efron een andere kant op gaat is geen verrassing. De eerste trailer laat zien dat ze het letterlijk over een andere boeg gooien.
00:42

Snelwegmaniak op heterdaad betrapt

De bestuurder van een Mercedes kiest het allerslechtste moment om een rood kruis boven de weg te negeren. Ook iets gefilmd? Mail uw video naar verkeer@telegraaf.nl.
02:45

'Verbaasd dat het zó hard ging'

In zijn restaurant Le Garage wisten ze dat Joop Braakhekke ziek was, maar zijn dood kwam onverwacht, ziet u in TELEGRAAF VANDAAG met Maarten Steendam.
01:27

Zo reageert Wilders op uitspraak

'Ik ben geen racist en mijn kiezers ook niet'. Zo reageert Geert Wilders in een videoboodschap op zijn veroordeling in de 'minder Marokkanen'-zaak. De PVV-leider is schuldig bevonden, maar krijgt geen straf.
00:44

Manon verlaat Guus met kerst

Manon Meijers en haar vriend Guus Meeuwis zullen de kerst niet samen doorbrengen. 
01:13

Ohra-babe reageert op reclamerel

Actrice Lente Voorhoeve reageert in een vlog op de rel rond het seksistische spotje van Ohra dat van de buis werd gehaald.
00:41

Aso schopt vrouw van trap

Een vrouw loopt nietsvermoedend op een station als ze ineens van achteren door een man in haar rug wordt geschopt. De dader loopt daarna gewoon door.
02:10

Gênante doorkijkblouse Saskia Noort

Waar Saskia Noort met haar hoofd zat toen ze deze outfit uit de kast trok zullen we nooit begrijpen. Haar misser en meer outfits van de sterren zie je in de nieuwe Bubbels.