Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

DFT TV

Dit zijn de robots van de toekomst

18 MRT 2016

De robotfilmpjes van Boston Dynamics zijn wereldberoemd. Het bedrijf, eigendom van het moederbedrijf van Google, staat te koop. Waarom, wat kun je ermee en wie zijn de gegadigden? Wouter van Bergen schuift aan in DFT TV. Presentatie: Maarten Steendam. 

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
04:26

Levensgevaarlijke situatie op A28

Een enorme vrachtwagen raast op de A28 op een wegafzetting af. In het eerste halfjaar van 2017 zijn al acht voertuigen van weginspecteurs aangereden. In WEGBEWAKERS volgt Telegraaf TV het werk van de weginspecteurs van Rijkswaterstaat.
00:33

Fajah: 'ik hou van seks'

Vrijdag komt de videoclip 'Flirtation' van Fajah Lourens uit. De dj verklapt dat die vol zit met seks. Want 'daar hou ik van!'
07:03

Slachtoffer met hamer bewerkt

Het slachtoffer in de gruwelijke afpersingszaak is met een hamer bewerkt. John van den Heuvel vertelt er in Misdaad VNDG meer over.
01:46

Dit wordt het weekend!

Als laatste regio van Nederland heeft nu ook het noorden zomervakantie. Dit gebeurt er dit weekend nog meer.
01:54

'Veel vrouwen schamen zich'

Ex-leden van de Rigpa-beweging beschuldigen de geestelijk leraar Sogyal Rinpoche van fysiek geweld en seksueel misbruik. Voormalig Rigpa-lid Oane Bijlsma onderzoekt of zij met anderen aangifte tegen de goeroe kan doen.
01:37

Heftige beelden aardbeving Kos

De aardbeving met een kracht van 6,7 die Griekse en Turkse badplaatsen vannacht trof, heeft flinke verwoestingen aangericht.
00:41

Vakantieganger baalt van omboeking

Daan van Leeuwen zou met zijn vrienden naar het Turkse Marmaris gaan, maar daarvoor waren te weinig aanmeldingen bij de reisorganisatie. De vakantie werd omgeboekt naar Kos.
01:23

Megadrukte bij frietzaak Lil Kleine

Hordes fans zijn vrijdagmiddag op de opening van friettent De Belg van rapper Lil Kleine en zijn jeugdvriend Daniel Lam afgekomen. Het was zo druk, dat de beveiliging zijn handen vol had aan de hysterische fans.
00:59

Gitaarspelen tijdens hersenoperatie

In India krijgt een patiënt een bijzonder verzoek van de dokter tijdens zijn hersenoperatie.