Vandaag in beeld

DFT TV

Dit zijn de robots van de toekomst

18 MRT 2016

De robotfilmpjes van Boston Dynamics zijn wereldberoemd. Het bedrijf, eigendom van het moederbedrijf van Google, staat te koop. Waarom, wat kun je ermee en wie zijn de gegadigden? Wouter van Bergen schuift aan in DFT TV. Presentatie: Maarten Steendam. 

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
02:51

Deze held greep Insiya's kidnapper

Tijdens de ontvoering van de 2-jarige Insiya in Amsterdam overmeestert een dappere overbuurman één van haar ontvoerders. Hij doet zijn verhaal in TELEGRAAF VANDAAG met Maarten Steendam.
01:02

Knappe agente scoort met levensverhaal

Met gevaar voor eigen leven ving ze boeven en schoot ze burgers te hulp. Een filmpje waarin oud-agente Nochtli terugblikt op haar tijd bij de politie wordt via sociale media massaal bekeken.
01:52

Golf-fan bluft professionals af

Als je tegen een prof zegt: 'I can do better', dan moet je ook met je billen bloot. Deze amateur met grote mond zet de golfpro's bij de Ryder Cup goed voor schut en verdient 100 dollar.
00:56

Zo bagatelliseert Vindicat seksrel

De lijst met zeer persoonlijke gegevens van Vindicat-studentes zou geen bangalijst zijn. Rector Stijn Derksen van studentenvereniging Vindicat legt donderdag bij BNR Nieuwsradio uit wat het volgens hem dan wel is.
01:05

Dierenvriend met 54 beesten op straat

Dierenredder Hanneke Mol uit het Friese Haule zit in de problemen. Vanwege een scheiding moet ze haar ruime boerderij verkopen. Ze heeft 54 dieren en is nu wanhopig op zoek naar een plek waar ze met haar beesten naartoe kan.
05:58

'Staatssteun is absolute schánde'

Martin Visser windt zich flink op. Het zal toch niet zo zijn dat de politiek zich laat gijzelen door Deutsche Bank? Dan zijn beloften uit het verleden echt waardeloos, zegt hij tegen Maarten Steendam in DFT Visser Vindt.
00:32

'Ik ben de Hitler van de Filipijnen'

De Filipijnse president Duterte heeft weer een opvallende uitspraak gedaan. Na het uitschelden van Obama vergelijkt hij zichzelf nu met Hitler. Duterte heeft daarnaast ook geen goed woord over voor de drugsverslaafden in zijn land.
00:26

Ajax-fans bekogeld met vuurwerk

Belgische fans van Standaard Luik hebben zich vanavond ernstig misdragen tijdens de wedstrijd van hun ploeg tegen Ajax. De supporters gooiden vuurwerk en brandende fakkels in vakken met Ajax-fans.
00:49

Eerste beelden treincrash New Jersey (2)

Bij een treincrash op het station Hoboken in het Amerikaanse New Jersey, bij New York, zijn volgens Amerikaanse hulpdiensten meer dan honderd mensen gewond geraakt. Diverse reizigers filmden de ravage.