Vandaag in beeld

DFT TV

Spagaat: geld naar zorg of erfenis?

25 MRT 2016

Ouderen moeten steeds meer zelf betalen voor hun zorg. Dat gaat ten koste van de erfenis die hun kinderen wilden nalaten. Hoe voorkom je dat je volledige vermogen op gaat aan zorg? Ariane Kleijwegt zocht het uit. Presentatie: Maarten Steendam.

Meest bekeken op De Telegraaf
00:55

Golfbabe verrast met wereldtruc

De prestaties van Paige (23) worden steeds knapper. Nog even en de blonde Amerikaanse staat in de top 1000 van de wereld.
01:10

Hete nacht Chantal en Geraldine

Chantal Janzen heeft een 'pittig nachtje' gehad bij Geraldine Kemper. Er zijn zelfs riemen aan te pas gekomen. In het programma Evers Staat Op (538) vertelt zij de details.
00:22

Koning verrast met dab-move

Onze koning gaat met zijn tijd mee, blijkt uit beelden die donderdag op Dumpert verschenen. De koning maakt de zogeheten dab-move als hij langs een groepje jongeren loopt.
01:02

Eerste video André Hazes III

André Hazes Jr. deelt voor de allereerste keer een filmpje van zijn kersverse zoon, Andreas Martinus. Het jongetje kwam afgelopen dinsdag in Rotterdam ter wereld.
01:56

Miljardendeal maakt velen rijk

De Eindhovense chipproducent NXP, de vroegere chipdivisie van Philips, heeft een overnamebod van tientallen miljarden van Qualcomm geaccepteerd. DFT-verslaggever Rob Goossens over de gevolgen.
02:55

Kermistuig opgejaagd met bodycams

Angst na kermisrellen in Amersfoort. Wat doet de politie? U ziet het in TELEGRAAF VANDAAG met Maarten Steendam.
01:45

België knapt af op donderdagseks

In België is donderdag voortaan dé dag om het héél gezellig te maken met je partner, maar nog lang niet alle zuiderburen zijn al aan het idee gewend.
01:02

Schandalige overtreding na verlies

Deze speler van de Haagse club ODB kom je liever niet tegen als hij een wedstrijd heeft verloren. In het programma Buitenspel gaat Sophie Hilbrand met hem in gesprek nadat hij een tegenstander heeft verwond. Het programma is donderdag om 20.20 uur te zien bij BNNVARA op NPO1.
00:56

Hier zit vader van ontvoerde Insiya

VIDEOBEWIJS: De vader van de 2-jarige Insiya, die een maand geleden met grof geweld werd ontvoerd uit Amsterdam, zit in India. Het lijkt erop dat het meisje daar zelf ook is, meldt misdaadverslaggever John van den Heuvel.