Vandaag in beeld

DFT TV

Spagaat: geld naar zorg of erfenis?

25 MRT 2016

Ouderen moeten steeds meer zelf betalen voor hun zorg. Dat gaat ten koste van de erfenis die hun kinderen wilden nalaten. Hoe voorkom je dat je volledige vermogen op gaat aan zorg? Ariane Kleijwegt zocht het uit. Presentatie: Maarten Steendam.

Meest bekeken op De Telegraaf
03:22

Halve gare vernedert agente

Videokijkers reageren met woede en ongeloof op beelden die door de Rotterdamse politie online zijn gezet. In het item is te zien dat een agente door een verdachte in het gezicht wordt gespuugd.
00:41

Gewonde beer loopt als mens

Opmerkelijke beelden van een wandelende beer in het Amerikaanse New Jersey. Pedals mist zijn rechter voorpoot en loopt daardoor rechtop. Er is veel geld opgehaald om de beer op te vangen, maar volgens de plaatselijke park rangers redt hij het alleen.
01:18

Spectaculaire beelden legeroefening

Artillerievuur, luchtdoelraketten, drones, straaljagers en zelfs een B-52 bommenwerper die rakelings langs de Russische grens vliegt. De Telegraaf was bij operatie Saber Strike in Estland. Met die grote legeroefening laat de NAVO de tanden zien aan Poetin.
02:01

Deze trucker is een held

Bizarre beelden van een inhaalactie op de N381 in Friesland. Beroepschauffeur Hendrik Lanting moet alle zeilen bijzetten om een horrorcrash te voorkomen. Stuur ook uw video's naar verkeer@telegraaf.nl.
00:31

Dit is de langste tunnelglijbaan ooit

In Londen is vrijdag de langste tunnelglijbaan ter wereld geopend. 'The Slide' is een project van installatiekunstenaar Carsten Höller en is 178 meter lang en 76 meter hoog.
00:50

Wie zijn de wegpiraten?

In de rubriek Dashcam komen wekelijks de ergste wegpiraten van Nederland in beeld. Heeft u ook een opmerkelijke actie gefilmd van zo'n wegpiraat, tip dan de redactie via verkeer@telegraaf.nl.
00:32

Agent schiet op auto in Amsterdam

De politie in Amsterdam heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag op een auto geschoten die even daarvoor een politiescooter had geramd. De bestuurder van de wagen is aangehouden.
02:21

GLORY31: 'Het wordt echt knokken'

Zaterdagavond is het zover: het Glory-kickboksevenement in de Amsterdamse RAI. Vrijdag stonden de kickboksers op de weegschaal. Telesport sprak met Hesdy Gerges en Murthel Groenhart.
01:44

Na Brexit ook een Sloxit?

Voorzitter van de Slowaakse LSNS partij, Marian Kotleba, kondigt aan stemmen in te zamelen om ook in Slowakije een EU-referendum af te dwingen. De vertegenwoordiger van de Slowaakse volkspartij noemt de uitkomst van de verkiezingen in het Verenigd Koninkrijk 'een overwinning voor de democratie'.