Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

DFT TV

'Werkgevers zijn FNV kotsbeu'

18 MEI 2017

Albert Heijn heeft eenzijdig het loon van medewerkers in het distributiecentrum verhoogd. Dit terwijl de onderhandelingen met vakbond FNV nog liepen. Albert Heijn geeft de FNV hiermee een tik op de neus en dat is volgens DFT-columnist Martin Visser meer dan terecht.

Meest bekeken op De Telegraaf
02:01

Nieuwe 'Las Vegas' nu spookstad

Atlantic City had het Las Vegas van de Amerikaanse oostkust moeten worden, maar de casino's gingen falliet en er bleef niet meer over dan een verlaten stad.
01:15

Knappe Yolanthe straalt in eigen club 

Bloedmooie Yolanthe weet alle ogen op zich gericht tijdens het openingsfeest van de luxe loungeclub XaXa. Veel BN’ers bezoeken dit weekend het openingsfeest van de club van Yolanthe en Wesley op Ibiza.
00:24

Dochter voor Estavana!

Estavana Polman en Rafael van der Vaart hebben een dochter gekregen: Jesslynn. Kort voordat ze ging bevallen, stond Estavana de media te woord over de laatste loodjes. Telegraaf VNDG was daar natuurlijk bij.
00:37

Tijgerpython gevonden langs spoor

Een wandelaar schrok zich een hoedje toen die een bijna 5 meter lange wurgslang in een droge sloot in Oosterbeek vond. Hoe het dier daar terecht is gekomen, is onbekend.
03:17

Wie is de ‘Tippelkiller’?

Donderdag staat de zogenoemde ‘Tippelkiller’ voor de rechter. De 58-jarige Surinaamse Schiedammer Albert Richenel B. wordt gelinkt aan vijf prostitutiemoorden. Mick van Wely sprak erover in Misdaad VNDG.
00:38

Eerste beelden vrijlating Spoorloos-team

Derk Bolt en Eugenio Follender staan de pers te woord kort nadat ze in Colombia zijn vrijgelaten. "We bedanken iedereen die heeft geholpen bij dit proces," aldus Bolt.
01:04

Motoragent scheurt door Appie

Het zijn bizarre beelden: een motoragent die dwars door de Albert Heijn in Doesburg rijdt om een vluchtende man op te pakken. Mandy Kampen en haar dochter stonden er met hun neus bovenop.
02:36

'Hollands Glorie' voor belegger

Neerlands Trots’ is de titel van het ProBeleggen-symposium. Beleggingsadviseur Jim Tehupuring van ProBeleggen wil samen met enkele CEO's kennis en inspiratie bieden over het beleggen in Nederlandse bedrijven. “De trend is tegenwoordig internationaal beleggen, maar we willen laten zien dat voor particuliere Nederlandse beleggers Nederlandse bedrijven ook veel kansen bieden.”
01:37

Grote gevolgen uitspraak woekerpolis NN

Verzekeraar Nationale Nederlanden heeft een hoger beroep over de compensatie van een woekerpolis-klant verloren. Dit kan grote consequenties hebben volgens DFT verslaggever Thijs Rösken.