Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

DFT TV

Wapen je tegen zakkenrollers

07 AUG 2017

Zit je lekker ontspannen op het terras of loop je dromerig door een oude stad, let dan goed op je spullen. En laat je vooral niet afleiden. DFT-verslaggever Patricia Boon waarschuwt voor zakkenrollers.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
01:04

Lowlands-zanger woest op betaster

Een vrouw is aangerand toen zij crowdsurfend over het publiek ging op Lowlands. Zanger Sam Carter van de Britse band Architects onderbrak zijn show en haalde hard uit naar de borstenbetaster.
01:13

Hier schiet politie terrorist neer

SCHOKKENDE BEELDEN In deze video is volgens Spaanse media te zien hoe de politie één van de terroristen in Cambrils neerschiet. Na het eerste schot staat hij weer op, maar uiteindelijk stort hij neer als de politie weer schoten lost.
00:26

Auto rijdt in op voetgangers Australië

Een automobilist is zaterdagmorgen ingereden op voetgangers. Het gebeurde in een drukke winkelstraat in Chatswood, Australië. Er zouden vijf gewonden zijn, waaronder een baby.
08:24

'Jonge daders missen IS-skills'

Wat valt er op aan de werkwijze van de jonge terroristen die toesloegen in Spanje? Silvan Schoonhoven vertelt over hun psyche en link met IS.
01:01

Terrorist sliep naast toeristen

Fransman Patrick de Villarose was op vakantie in het Spaanse Alcanar toen hij er tot zijn schrik achterkwam dat hij al dagen naast een terrorist woonde.
00:26

Veel politie bij neonazi-protest

De autoriteiten verwachten veel onrust en tegendemonstraties van de enorme nazi-mars in Berlijn. Tot nu toe zijn er alleen kleine incidenten. De Telegraaf-correspondent Rob Savelberg volgt de situatie vanmiddag op de voet.
00:24

Onbedoelde ‘ramkraak’ Rabobank

Een automobilist is een gebouw van de Rabobank in Waalre binnengereden. Het zou gaan om een ongeluk.
00:54

De miljoenen van Doutzen

Het vermogen van Doutzen Kroes wordt onder de loep genomen in het Telegraaf VNDG-programma ‘Geld van de Sterren’. Kijk de hele aflevering op Telegraaf VNDG.
00:40

Familie Kluivert redt puppy's

Rossana Kluivert is met het gezin in de auto gesprongen om drie puppies te redden van de straten van Parijs.