Vandaag in beeld

Nieuws

'Help, mijn auto bestaat niet!'

16 AUG 2016

Bas en Sharon dreigen voor duizenden euro's het schip in te gaan nu ze van de ene op de andere dag niet meer de weg op mogen. Hun auto's zijn gekloond. 'Ik kan er alleen nog een zandbak van maken,' aldus Bas.

Meest bekeken op De Telegraaf
03:24

'Sylvie wordt afgemaakt'

Sylvie Meis nam plaats op de bank bij Linda de Mol en was daar bijzonder openhartig. En toch krijgt de presentatrice nu veel kritiek: ze zou nep overkomen. Mark Sloof van Toor en Jan Uriot bespreken alle details in PrivéTV.
02:11

Gruwelijke fout trucker

Bizarre beelden gemaakt met een dashcam in Spijkenisse. Een trucker steekt bewust met hoge snelheid een groot kruispunt over terwijl het verkeerslicht op rood staat. De verklaring van het betreffende bedrijf is stuitend. Tip ons via verkeer@telegraaf.nl.
00:48

Dronebeelden tonen ravage Italië

Reddingswerkers in Italië hebben de hele nacht onder het puin gezocht naar overlevenden van de aardbeving. Het dodental is inmiddels opgelopen tot 247. Luchtbeelden van de brandweer laten de verwoesting zien in het dorpje Amatrice.
01:09

Dikke BMW én middelvinger van Poetin

Een Russische atleet zijn in tijden van dopingschandalen, is zo erg nog niet. President Poetin heeft álle medaillewinnaars uitgebreid beloond door met dure auto's te strooien, want in Rio is "een eerlijke strijd geleverd".
00:39

Geen huwelijk voor boerin Bertie

Boerin Bertie werd eerder bekend gemaakt als deelneemster van Expeditie Robinson en bij de perspresentatie zocht TelegraafTV haar op. Daar deed Bertie een opvallende uitspraak over haar toekomst met Esther Joppe.
01:35

‘Ik stond doodsangsten uit in de hut’

De vrouw die na een maand is gered uit een berghut in Nieuw-Zeeland heeft voor het eerst gesproken tijdens een persconferentie. Na de dodelijke val van haar partner was ze op zichzelf aangewezen.
01:07

Jan Jaap haalt uit naar Gert

In de komische quiz Holland-België heeft cabaretier Jan Jaap van der Wal nog wel wat leuke 'feitjes' paraat over een van de bekendste Belgen, Studio 100-baas Gert Verhulst. Holland-België is vrijdag 26 augustus om 20.30 te zien op RTL4.
01:30

Bridget valt voor boer uit Afrika

Zondag 28 augustus begint een nieuw seizoen van 'Boer zoekt Vrouw'. Vrijgezelle dames kregen de nieuwe boeren al een paar dagen eerder te zien en daar zat zeker wat leuks tussen! Ook voor Bridget Maasland...
01:22

Bier vloeit op Verstappen-camping

Dit weekend trekken 60.000 Nederlanders naar België om Max Verstappen naar de overwinning te juichen tijdens de Grand Prix in Spa. De Telegraaf volgt de supporters op de camping, waar in ieder geval al veel gedronken wordt...