Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

DFT TV

DFT-Flits: Belegger wacht op Europese top

18 OKT 2012
DFT-Flits
Meest bekeken op De Telegraaf
03:45

'BZV-Sandra had dubbele agenda'

Sandra veranderde in de laatste afleveringen van Boer zoekt Vrouw Internationaal in een waar ijskonijn. Matthijs Albers van Privé kwam erachter wat haar ware reden was om mee te doen.
03:59

’Ongebruikelijk van Willem-Alexander’

Wat Willem-Alexander op de Universiteit Leiden deed hadden ze daar nog niet vaak meegemaakt, zie je in deel drie van onze serie over de bijna 50-jarige koning.
00:50

Zakkenroller op heterdaad betrapt

Op beelden is te zien hoe een zakkenroller op heterdaad betrapt wordt. De man wordt in de gaten gehouden en in de kraag gevat nadat hij een vrouw berooft.
00:41

Máxima straalt naast topvrouwen

Koningin Máxima doet in Berlijn samen met Ivanka Trump mee aan een paneldiscussie over de economische positie van vrouwen.
01:10

Condooms tegen krabbenplaag

Miljoenen krabben teisteren de Cubaanse kust. Ze zorgen voor lekke banden in het verkeer en problemen in restaurants.
01:24

’Dit was een gerichte aanslag’

De twee slachtoffers van de liquidatie in Zoetermeer werden beschoten door een man met een bivakmuts terwijl ze in hun auto zaten, vertelt een getuige.
00:43

De spectaculairste vliegtuigvideo

De Duitse vliegtuigfan Hans van den Hövel vliegt de hele wereld over en beheert een populair YouTube-kanaal. Hij wil graag weten wat u zijn spectaculairste video vindt. Stemmen kan hier.
07:38

Privé TV over de streken van Sandra

Sandra van Boer zoekt Vrouw Internationaal is behoorlijk achterbaks, de ex van Mel B. werkt in de porno-industrie en meer entertainmentnieuws in Privé TV Vandaag. Help ons Privé TV verbeteren via de enquête.
01:21

’Dit ademt Cruijff-nostalgie’

Nu is het moeilijk voor te stellen, maar vroeger kochten nieuwe Ajax-spelers hun shirt zelf in de winkel. Ook Johan Cruijff, die vandaag 70 zou zijn geworden. Om dat te vieren is zijn allereerste shirt weer te koop.