Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

DFT TV

DFT-Flits: Belegger wacht op Europese top

18 OKT 2012
DFT-Flits
Meest bekeken op De Telegraaf
00:30

Automobilist negeert slagbomen

Deze automobilist negeert de slagbomen bij een spoorwegovergang. De trein komt in volle vaart aanrijden.
02:28

Emma Stone gigantisch beledigd

Hollywoodsterren krijgen op Twitter bakken met kritiek over zich heen. Kijk naar een speciale Oscar-editie van “mean tweets”.
02:51

Megablunder bij Oscars

Een enorme blunder tijdens de Oscar-uitreiking: als Warren Beatty en Faye Dunaway de winnaar in de categorie beste film bekend willen maken hebben ze een verkeerde enveloppe bij zich.
01:13

Olifant sloopt spoorbomen

Een olifant heeft geen zin om te wachten bij een spoorwegovergang in India. Op deze beelden is te zien hoe hij op geheel eigen wijze de overkant bereikt. Als er maar geen trein komt...
02:45

Trump krijgt er bij Oscars van langs

Tijdens de opening van de Oscars sneert Jimmy Kimmel naar Donald Trump. “Er kijken meer dan 225 landen die de pest aan ons hebben.”
01:41

Mode(missers) op de loper Oscars

Voor de uitreiking van de Oscars doft tout Hollywood zich natuurlijk op. De ene outfit is beter gekozen dan de ander. Zie hier een aantal van de jurken en oordeel zelf.
02:16

Oscar-uitreiking: dit moet je zien!

Filmjournalist Marco Weijers zet de hoogtepunten van de Oscar-uitreiking op een rij: 'De grootste blunder aller tijden is begaan!'
00:55

Kimmel dist Trump

Presentator Jimmy Kimmel kan het niet laten om tijdens de Oscar-uitreiking Donald Trump te plagen. “We zijn al meer dan twee uur bezig en Trump heeft nog niet getweet”. 
00:46

Verdwaald zeehondje aangespoeld

Een jonge zeehond is gevonden in Qinghuangdao, China. Het diertje was verdwaald geraakt in de oceaan en aangespoeld op een strand.