Vandaag in beeld

DFT TV

DFT-Flits: Belegger wacht op Europese top

18 OKT 2012
DFT-Flits
Meest bekeken op De Telegraaf
01:08

Vergistoerist: 'Dit meen je niet!'

In Amsterdam zijn zaterdag de eerste vergistoeristen gespot. De toeristen hebben waarschijnlijk een oude reisgids waarin staat dat het op 30 april Koninginnedag is. Speciaal voor hen is daarom een feest georganiseerd op een boot.
00:32

Reuzenrad in brand in Bangkok

In een themapark over dinosaurussen in de Thaise hoofdstad Bangkok is zaterdag brand uitgebroken in het reuzenrad. Het park is meteen ontruimd en gesloten voor publiek. Er is niemand gewond geraakt.
01:05

Vergistoeristen los op partyboot

Speciaal voor alle vergistoeristen die zaterdag naar Amsterdam kwamen in de veronderstelling deel te nemen aan Koninginnedag, is een feestelijke boottocht georganiseerd. Telegraaf TV voer mee met de Missed the Boat Party over de Amsterdamse grachten.
01:06

WestWing-actrice vervangt voorlichter

Actrice Allison Janney verraste de Witte Huis-verslaggevers toen zij op de persbriefing verscheen in haar rol als C.J. Cregg, de woordvoerder van president Bartlet uit de serie The West Wing.
00:54

Sinkhole slokt straat op

Een enorm sinkhole heeft een gedeelte van een straat in het centrum van het Amerikaanse New Orleans opgeslokt. Werkzaamheden tijdens onderhoud aan de riolering in de stad zouden de oorzaak zijn van het gigantische gat in de weg.
07:19

'Aanslag heeft het leven veranderd'

In aflevering twee van DE NIEUWE MISSIE kruipt oud-bommenruimer Frank Sturmans voor het eerst sinds een noodlottig ongeval in 2011 weer in een bompak. Hij doet dat tijdens een speciale oefening georganiseerd door zijn collega's.
00:55

Lunchtip: soep voor de snelle trek

Onze culinair verslaggever Felix Wilbrink komt vandaag met een heerlijk en makkelijk te maken soepje. Lekker als lunch of tussendoor.
05:52

Glasheldere opdracht PSV

In Telesport Vandaag - PSV-trainer Phillip Cocu onverstoorbaar in aanloop naar treffen met Cambuur, droom Leicester City komt in zicht, en minder dan 100 dagen tot de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.
00:35

Aanrander vol in kruis getrapt

Op heftige beelden uit een lift is te zien hoe een vrouw afrekent met een man die haar aanrandt. Als hij haar begint te betasten kan ze geen kant op. Ze bedenkt zich geen moment en even later ligt de man kermend op de grond...