Vandaag in beeld

DFT TV

'Bremain aannemelijker dan Brexit'

25 MEI 2016

Het Britse pond stijgt sinds vorige week flink ten opzichte van de euro. Dat heeft natuurlijk te maken met een eventuele Brexit, maar hoe zit het? En wat gebeurt er als Groot-Brittanië echt uit de Europese Unie stapt? Dorinde Meuzelaar praat erover met Laurens Maartens (NBWM) en Peter Siks...

Meest bekeken op De Telegraaf
00:35

Gruwelijke mishandeling gefilmd

Een groep vrienden in Den Helder is het slachtoffer geworden van twee dronken agressievelingen. De politie zoekt de daders die een 17-jarige jongen neerslaan en de kaak van een jongen van 18 breken.
00:46

Dramatisch ongeval met steiger

In Den Haag is een vrouw om het leven gekomen doordat een steiger is omgevallen. Verslaggever Lieke Jongbloed vertelt hoe dit dramatische ongeluk heeft kunnen gebeuren.
00:48

Merel mysterieus over vakantieseks

Uit onderzoek blijkt dat mensen op vakantie meer seks hebben. Als presentatrice Merel Westrik daar in het televisieprogramma Het Zijn Net Mensen naar gevraagd wordt, krijgt ze het spontaan Spaans benauwd. Het Zijn Net Mensen is zaterdag om 21:25 uur te zien op RTL 4.
01:06

'Amber krijgt 200 miljoen'

Johnny Depp en Amber Heard zijn in gemeenschap van goederen getrouwd. De acteur is 400 miljoen dollar waard, dus het zou zomaar eens kunnen dat Amber daar de helft van krijgt.
00:44

Kinderen slopen duur museumstuk

Op bewakingsbeelden van een glasmuseum in Shanghai is te zien hoe twee enthousiaste jongetjes een groot kunstwerk vernielen. Kunstliefhebbers zijn woest, want hun moeders staan erbij en kijken ernaar.
05:05

Zo wordt u óók miljonair!

Waarom zijn bijna 108.000 Nederlanders miljonair en u niet? In TELEGRAAF VANDAAG doet Martin Visser uit de doeken hoe ze aan hun fortuin komen en hoe u de volgende wordt. Presentatie: Maarten Steendam.
05:07

'Dit is pure diefstal!'

Mensen reageren furieus op het nieuws dat pensioenbeloftes niets meer waard blijken te zijn. Eén van de oplossingen is de AOW verhogen, maar daar ziet Martin Visser geen heil in, zegt hij tegen Maarten Steendam in DFT Visser Vindt.
06:45

'Alle ogen op Max Verstappen'

In Telesport Vandaag: Strootman aanvoerder bij terugkeer Oranje, hoge verwachtingen rond Max Verstappen en ploegmaten vol lof over Steven Kruijswijk.
01:03

Spectaculaire manoeuvres JSF’s

De JSF’s die sinds deze week in Nederland zijn hebben een spectaculaire show opgevoerd rond Vliegbasis Leeuwarden. Tijdens de zogenaamde belevingsvluchten maken omwonenden kennis met het geluid van de nieuwe gevechtsvliegtuigen. De piloten maken er iets moois van.