Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

DFT TV

Eindelijk goed nieuw Post NL

25 FEB 2013

Beleggers reageerden maandag positief op de nieuwe reorganisatieplannen en de jaarcijfers van PostNL. In het eerste handelsuur klom het aandeel ruim 6 procent.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
01:37

Cothen woest om pikante billenfoto

Het gelovige dorpje Cothen is in rep en roer vanwege een pikante foto van het dameselftal van de plaatselijke voetbalclub.
02:26

‘Familie Trump maakt indruk’

Vooral de familie van Donald Trump maakte indruk tijdens de inauguratie van de nieuwe president van de Verenigde Staten, vertelt correspondent Herman Stam.
01:33

Hierom werd bikinifoto internethit

Isa-Bella (19) lijdt aan een vreselijke ziekte waarbij haar been enorm opzwelt. Haar verhaal zie je in My Legs Won’t Stop Growing, zondag 21.00 uur op TLC.
01:03

Zakkenrollers op heterdaad betrapt

Zakkenrollerjager Jaime van Gastel heeft in Amsterdam drie zakkenrollers op het oog. VIA
01:18

Politie rijdt duo klem na achtervolging

Op internet zijn beelden verschenen van de wilde achtervolging door Friesland, waarbij de politie zaterdagnacht een tweetal arresteerde dat op agenten was ingereden.
00:49

Zo geraffineerd zijn zakkenrollers

Een bewakingscamera in een supermarkt legt vast hoe doortrapt zakkenrollers te werk gaan.
00:40

Demonstranten in A'dam tegen Trump

Een paar honderd mensen zijn in Amsterdam de straat op gegaan om te protesteren tegen Donald Trump. Een verslaggever van De Telegraaf werd tijdens dit protest belaagd door demonstranten terwijl hij aan het filmen was.
02:25

Connie niet op uitvaart Hans Breukhoven

Vrijdag overleed Hans Breukhoven. De zakenman (70) werd bekend door zijn huwelijk met Connie Witteman. Evert Santegoeds heeft in Privé TV de details.
01:39

‘Strijden tegen haat en onderdrukking’

Donald Trump is pas één dag president van de Verenigde Staten en nu al vindt een van de grootste protesten op Amerikaans grondgebied plaats, vertelt correspondent Herman Stam.