Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

DFT TV

Eindelijk goed nieuw Post NL

25 FEB 2013

Beleggers reageerden maandag positief op de nieuwe reorganisatieplannen en de jaarcijfers van PostNL. In het eerste handelsuur klom het aandeel ruim 6 procent.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
01:46

Woede om uitspraak Kuzu

Als patiënten met een migrantenachtergrond in het ziekenhuis belanden, trekken artsen er "eerder de stekker uit" dan bij autochtone patiënten. Op sociale media wordt woedend gereageerd op een uitspraak van Denk-lijsttrekker Kuzu.
01:10

Campingbaas slaat cameraman

Ruim 800.000 mensen keken woensdag naar aflevering 1 van Fort Oranje: camping of krottenwijk (SBS6). PowNed ging ook in Rijsbergen langs. De eigenaar heeft geen trek in kritische vragen... VIA
01:00

Vliegtuig in problemen door storm

Spectaculaire beelden van een toestel van Icelandair dat door de storm in de problemen komt. Kijk hier live.
01:14

Volendam woest om Hitler-cartoon

Respectloos, smakeloos en een schadevergoeding van 1 miljoen euro waard? Volendam reageert woedend op een gewaagde Volkskrant-cartoon van Martyn F. Overweel.
00:42

Zo ziet aarde-achtige planeet eruit

NASA heeft zeven aarde-achtige planeten ontdekt op slechts veertig lichtjaren afstand van de aarde. Volgens de organisatie zou één van deze planeten er ongeveer zo uit moeten zien.
00:36

Dit gebeurt er als een piloot niet reageert

Een volle Boeing, onderweg van India naar Londen, verloor vorige week het contact met de luchtverkeersleiding. De Duitse luchtmacht grijpt in en vanuit een ander vliegtuig wordt de actie vastgelegd. Uiteindelijk landt de Jet Airways-vlucht veilig.
01:48

Dief op heterdaad betrapt

Zeker vier agenten grijpen in Rotterdam een fietsendief bij zijn lurven en de man kan zich niet legitimeren. Een agent met een bodycam legt de actie vast.
01:13

‘Oproep Amnesty bespottelijk’

Politiek commentator Wouter de Winther reageert op de persconferentie van Amnesty waarin onder andere werd gesproken over het populisme in ons land. "Amnesty moet zich niet met dit soort politieke duiding bezighouden."
00:39

Vrouwendebat begint met bloopers

Om een debat van WNL te promoten namen de nummers 2 van de VVD, PVV, CDA, SP en D66 een filmpje op, maar dat stond er niet in één keer op. WNL op Zondag, 9.30 uur, NPO 1.