Vandaag in beeld

DFT TV

Eindelijk goed nieuw Post NL

25 FEB 2013

Beleggers reageerden maandag positief op de nieuwe reorganisatieplannen en de jaarcijfers van PostNL. In het eerste handelsuur klom het aandeel ruim 6 procent.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:00

Priester betrapt in sekspark

Schokkende onthullingen dinsdagavond in een reportage van Brandpunt. Verslaggever Liesbeth Staats neemt een kijkje in een Atheens park waar jonge vluchtelingen seksuele diensten aanbieden.
02:46

'Koning Albert ging 16 jaar vreemd’

De vorige Belgische koning Albert II zet alles op alles om te voorkomen dat hij volgend jaar in de rechtbank moet verschijnen, voorspelt Ruud Mikkers in TELEGRAAF VANDAAG. Een vrouw die claimt dat ze zijn dochter is wil een dna-test.
01:25

Zimra heeft nog steeds seksrelatie

Zimra Geurts is dolgelukkig met de stralende verlovingsring om haar vinger. Aan Privé TV doet ze uit de doeken hoe haar relatie begon en vertelt ze over alle twijfels die ze heeft gehad.
00:36

Deze sexy miss is te dik bevonden

Arna Ýr Jónsdóttir, Miss IJsland 2015, is opgestapt uit de verkiezing van Miss Grand International. De 20-jarige miss kreeg van de organisatie namelijk een opmerking over haar gewicht en een dwingend advies te diëten.
00:55

Dashcam betrapt verkeershufters

Wegpiraten, verkeershufters en notoire overtreders: ze komen allemaal voorbij in de Telegraaf-rubriek Dashcam. Wekelijks ziet u de meest opmerkelijke en heftige verkeerssituaties voorbijkomen en vertellen de betrokkenen hun verhaal. Stuur ook uw video in via verkeer@telegraaf.nl.
00:38

Au! Meisje vast onder draaideur

Huiveringwekkende beelden van een meisje van vier met haar voet vastzit onder de draaideur van een hotel in de Chinese stad Fuyang. Het meisje kwam tijdens het spelen ten val. Omstanders hielden haar rustig tot de brandweer haar kon bevrijden.
02:02

Buma reageert op euthanasie CDA-stel

Het oud-CDA-Kamerlid dat ervoor koos om samen met zijn vrouw dood te gaan, brengt de partij in de verlegenheid. Van der Heijden pleit in zijn eigen rouwadvertentie voor minder strenge euthanasieregels.
00:32

IS-moordauto opgeblazen

Heftige beelden uit Irak, waar IS-zelfmoordterroristen in een auto op weg zijn naar Peshmergastrijders. Een gevechtsvliegtuig van de coalitie schiet te hulp en vernietigt de wagen.
03:34

Vengaboys rouwen om Pete Burns

De wereld is geschokt vanwege het overlijden van Pete Burns, de zanger van de Britse band Dead or Alive. Zijn dood raakt de Vengaboys zeer diep. Jan Uriot en Mark Sloof van Toor bespreken het leven van Pete in Privé TV.