Vandaag in beeld

DFT TV

Opnieuw tegenslag voor Imtech

27 FEB 2013

De koers van het aandeel Imtech ging aan het begin van de handelsdag fors onderuit. De technisch dienstverlener kampt met nog grotere problemen in Polen en Duitsland dan eerder werd gemeld.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:00

Slotdebat: dit moet u gezien hebben

Trump en Clinton vliegen elkaar tijdens het laatste presidentiële debat weer in de haren. Ze botsen onder andere over Rusland, verkiezingsfraude en de vrouwen die Trump beschuldigen van aanranding. Bekijk hier de hoogtepunten van het slotdebat.
00:00

Bizarre abortusuitspraak Trump

Op social media wordt stomverbaasd en woedend gereageerd op een nogal plastische uitspraak van Donald Trump over abortus in het laatste debat met Hillary Clinton. 
00:00

Britse premier maakt seksgrap

Theresa May heeft in het Lagerhuis de lachers op haar hand gekregen met een onverwachte, dubbelzinnige opmerking.
00:00

SCHOKKEND: audio dodelijke Tinder-date

Het fatale afspraakje waarbij een vrouw in Australië 14 verdiepingen naar beneden viel blijkt voor een deel te zijn opgenomen. De uitspraak in de rechtszaak ziet u in TELEGRAAF VANDAAG met Maarten Steendam.
00:00

Winkeldief door het lint

In deze aflevering van #Politiewerk kijkt John van den Heuvel mee bij de aanhouding van een winkeldief die uit de hand loopt door het agressieve gedrag van de verdachte. Kijk hier de hele video.
00:00

Rapper Boef daagt weer uit

Rapper Boef laat in zijn laatste vlog zien nog weinig geleerd te hebben. Hij en z'n vrienden zijn boos dat ze worden aangehouden omdat ze 180 km/u rijden. Als één van hen wordt aangehouden omdat hij weigert een weggegooide peuk op te pakken, schiet hij direct in de slachtofferrol.
00:00

Hierom dumpt Jennifer Lopez toyboy

Jennifer Lopez en haar toyboy Casper Smart zijn twee maanden geleden uit elkaar gegaan, maar nu weten we pas de ware reden achter de breuk. Patricia Wesseling praat Mark Sloof van Toor bij over alle details rondom de breuk.
00:00

De grootste vlinder ter wereld!

Vlindorado in Waarland heeft een mazzeltje: de atlasvlinder is precies in de herfstvakantie ontpopt. Het beestje leeft maar vijf tot tien dagen, dus wie de grootste vlinder ter wereld wil zien moet er snel bij zijn.
00:00

Strandjutter vindt kots van 1500 euro

Het lijkt een gewoon steentje, maar het is ambergris, een goedje uit het maagdarmkanaal van een potvis. Dat klinkt een beetje vies, maar strandjutter Wim Kruiswijk is blij dat hij het vond. Het kleine brokje is namelijk flink wat geld waard...