Vandaag in beeld

DFT TV

Opnieuw tegenslag voor Imtech

27 FEB 2013

De koers van het aandeel Imtech ging aan het begin van de handelsdag fors onderuit. De technisch dienstverlener kampt met nog grotere problemen in Polen en Duitsland dan eerder werd gemeld.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
03:48

Wat Mattie nog verzwijgt...

Wie Mattie Valk bij zijn rentree op Qmusic openhartig vond, laat zich bedotten, vindt Jan Uriot. Veel vragen over 'zijn' tweeling en zijn relatie zijn beantwoord, maar nog niet allemaal, zegt hij tegen Maarten Steendam in Privé TV.
01:29

Buschauffeur trotseert overstroming

Door het noodweer staat een weg onder een viaduct in Arnhem compleet onder water. Een buschauffeur heeft echter geen zin om te laat te komen en rijdt gewoon door. Het water stroomt daardoor de bus in.
00:56

Mega-alligator verrast golfers

Golfer Charles Helms kan zijn ogen niet geloven als hij een ‘monster’ over de golfbaan in Florida ziet slenteren. Hij gelooft eerst niet dat de alligator van zo’n 4,5 meter echt is. Helms maakte dit filmpje met zijn telefoon, daardoor is de geluidskwaliteit vrij slecht.
06:32

'Lastig om Kruijswijk te houden'

In Telesport Vandaag: Steven Kruijswijk onthaald op Schiphol, Tom Dumoulin niet voor klassement naar Ronde van Frankrijk en Spierathlon in Ouderkerk aan de Amstel.
01:03

Sanders van podium getrokken

Angstige momenten voor presidentskandidaat Bernie Sanders. Tijdens een toespraak in Californië wordt hij van het podium getrokken vanwege de dreiging van activisten, die vervolgens hard worden aangepakt.
01:10

Nederland adviseert Sintjournaal

Zwarte Piet verandert al. Het gaat alleen nog over de manier waarop en de snelheid waarmee, heeft de omroep NTR gezegd. Telegraaf TV vroeg of u de redactie van het Sinterklaasjournaal wilt adviseren.
02:06

Lantaarnpaal voorkomt nachtmerrie

Drie jonge meiden mogen een lantaarnpaal in Oosthuizen zeer dankbaar zijn. De paal voorkomt dat de vriendinnen met hun voertuig in het water raken. Gerard Boon filmde het opmerkelijke incident. Mail ook uw dashcamvideo’s naar verkeer@telegraaf.nl
01:28

Andy struikelt over seksvraag

In de nieuwe aflevering van Concentrate krijgt oud-profvoetballer Andy van der Meijde een leugendetectortest. In eerste instantie ontkent hij dat hij naar bed is geweest met de vrouw van één van zijn medespelers in Engeland. De leugendetector brengt iets heel anders aan het licht.
01:27

Auto onder water door noodweer

Veel mensen ondervinden grote overlast door de heftige regenbuien die vandaag over delen van Nederland trokken. Hele straten staan blank, soms zelfs zo erg dat auto's bijna helemaal onder water verdwijnen.