Vandaag in beeld

DFT TV

Wat is het beste Financieel Produkt 2012 ?

14 DEC 2012

Over Geld-Flits

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
01:33

Hardhandige arrestatie in Texas

Heftige beelden van een schooljuf in Texas die vorig jaar hardhandig werd aangepakt door de politie. De vrouw reed te hard en werd aangehouden. Toen ze haar rijbewijs uit de auto wilde pakken stak haar voet nog uit, daarna werd ze door een agent gewelddadig op de grond gedrukt. 
01:50

Polman en Van As gaan voor goud

De eerste Nederlandse sportploegen zijn op weg naar Rio. Vanaf Schiphol vertrokken de hockeymannen, -vrouwen en handbalsters richting Brazilië. Het doel? Een gouden plak.
07:13

Verstappen jaagt op tweede zege

In Telesport Vandaag: Jaap de Groot over de kansen van Max Verstappen in Hongarije, Jon Izagirre troeft iedereen af in laatste bergrit en vijfde Olmypische Spelen voor Reinder Nummerdor.
02:44

'Poels bodyguard van Froome'

De Tour de France zit er bijna op. Wout Poels bleek de superknecht van Chris Froome te zijn. Verslaggever Hans Ruggenberg blikt terug en kijkt uit naar de laatste rit.
00:31

Timelapse Tilburgse kermis

De Tilburgse kermis, die vrijdagmiddag van start is gegaan, telt 230 attracties uit binnen- en buitenland. Het feest duurt tien dagen en trekt tegen de 1,5 miljoen bezoekers. In een timelapsevideo is te zien hoe de avond valt op de oudste kermis van Nederland.
04:45

Dit doet koning met geld paleisbezoek

Duizenden mensen die allemaal 6 euro betalen om Paleis Noordeinde van binnen te zien... Waar blijft al dat geld? Eva Gabeler is al binnen geweest en vertelt in TELEGRAAF VANDAAG of een bezoekje de moeite waard is.
07:57

Verstappen jaagt op tweede zege

In Telesport Today: Jaap de Groot over de kansen van Max Verstappen in Hongarije, Jon Izagirre troeft iedereen af in laatste bergrit en vijfde Olmypische Spelen voor Reinder Nummerdor.
02:34

Zussen finishen Vierdaagse op hakken

Rozemaryn en Margriet hebben de honderdste editie van de Nijmeegse Vierdaagse op een bijzondere manier afgerond. De zussen liepen over de finishlijn op felblauwe hakken.
01:31

Ooggetuigen München doodsbang

De mensen die getuige waren van de schietpartij van vrijdag in München reageren geschokt. Verslaggever Silvan Schoonhoven sprak met een aantal omstanders. Voor hen is amper te bevatten wat er is gebeurd. "Waarom sterven mensen terwijl ze onschuldig zijn?", vraagt een getuige.