Vandaag in beeld

DFT TV

Wat is het beste Financieel Produkt 2012 ?

14 DEC 2012

Over Geld-Flits

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
01:56

Fietser ontsnapt aan horrordood

Beelden die de nachtmerrie zijn voor iedere fietser. Een roekeloze trucker slaat in het Twentse Borne rechtsaf en ziet daarbij een nietsvermoedende fietser finaal over het hoofd. Tip ons ook via verkeer@telegraaf.nl
01:54

Gouden Kalf: de winnaars

In Utrecht zijn vrijdagavond de Nederlandse filmprijzen uitgereikt. Wie gingen er met een Gouden Kalf naar huis?
01:52

Golf-fan bluft professionals af

Als je tegen een prof zegt: 'I can do better', dan moet je ook met je billen bloot. Deze amateur met grote mond zet de golfpro's bij de Ryder Cup goed voor schut en verdient 100 dollar.
04:28

‘Boer Geert is een stalker’

Boer Geert en zijn Hetty waren enorm verliefd na afloop van het vorige seizoen van Boer Zoekt Vrouw, maar nu zit zelfs een vriendschap er niet meer in. Jan Uriot vindt dat Boer Geert veel te ver gaat.
00:53

Razende klant slaat iPhones kapot

Met een zware jeu-de-boules-bal in zijn hand mept een woedende jongen in een Apple Store in Dijon één voor één zeker tien iPhones aan diggelen.
07:26

'Ik hoop dat Max gewoon Max blijft'

In Telesport Vandaag: Tom Coronel over het leerproces van Max Verstappen, Robert Gesink tevreden naar huis na de Ronde van Lombardije en Ajacied Daley Sinkgraven blij met backpositie.
00:38

Wie kan Obama laten wachten?

De Amerikaanse president Barack Obama heeft altijd een druk schema. Er zijn ook dan maar weinig mensen die hem kunnen laten wachten, maar wie anders dan oud-president Bill Clinton kan het vliegtuig van Obama aan de grond houden.
02:31

Dit tuig had onze Van Goghs

Geheime ruimtes en voor miljoenen aan in beslag genomen spullen: twee gestolen Van Goghs lagen in Italië bij gehaaide criminelen. Verder in TELEGRAAF VANDAAG: wanneer zijn de topstukken weer te zien?
02:20

Bizarre wraakactie op A59

Een simpele inhaalmanoeuvre eindigt op de A59 in een levensgevaarlijke verkeersruzie. Het opmerkelijke incident werd vastgelegd met een dashcam. Tip ons via verkeer@telegraaf.nl