Vandaag in beeld

DFT TV

Hier is het nieuwe biljet van 5 euro

10 JAN 2013

De nieuwe 5 euro

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
01:02

Knappe agente scoort met levensverhaal

Met gevaar voor eigen leven ving ze boeven en schoot ze burgers te hulp. Een filmpje waarin oud-agente Nochtli terugblikt op haar tijd bij de politie wordt via sociale media massaal bekeken.
01:52

Golf-fan bluft professionals af

Als je tegen een prof zegt: 'I can do better', dan moet je ook met je billen bloot. Deze amateur met grote mond zet de golfpro's bij de Ryder Cup goed voor schut en verdient 100 dollar.
01:56

Fietser ontsnapt aan horrordood

Beelden die de nachtmerrie zijn voor iedere fietser. Een roekeloze trucker slaat in het Twentse Borne rechtsaf en ziet daarbij een nietsvermoedende fietser finaal over het hoofd. Tip ons ook via verkeer@telegraaf.nl
04:28

‘Boer Geert is een stalker’

Boer Geert en zijn Hetty waren enorm verliefd na afloop van het vorige seizoen van Boer Zoekt Vrouw, maar nu zit zelfs een vriendschap er niet meer in. Jan Uriot vindt dat Boer Geert veel te ver gaat.
01:05

Dierenvriend met 54 beesten op straat

Dierenredder Hanneke Mol uit het Friese Haule zit in de problemen. Vanwege een scheiding moet ze haar ruime boerderij verkopen. Ze heeft 54 dieren en is nu wanhopig op zoek naar een plek waar ze met haar beesten naartoe kan.
00:32

'Ik ben de Hitler van de Filipijnen'

De Filipijnse president Duterte heeft weer een opvallende uitspraak gedaan. Na het uitschelden van Obama vergelijkt hij zichzelf nu met Hitler. Duterte heeft daarnaast ook geen goed woord over voor de drugsverslaafden in zijn land.
00:26

Ajax-fans bekogeld met vuurwerk

Belgische fans van Standaard Luik hebben zich vanavond ernstig misdragen tijdens de wedstrijd van hun ploeg tegen Ajax. De supporters gooiden vuurwerk en brandende fakkels in vakken met Ajax-fans.
01:51

'Schandalig gedrag Luik-fans in ArenA'

"Die tweede fakkel kwam precies tussen een groep mensen terecht", zegt Telesport-verslaggever Mike Verweij over het schandalige gedrag van de Standard Luik-fans in de ArenA voor het duel met Ajax (1-0).
02:31

Dit tuig had onze Van Goghs

Geheime ruimtes en voor miljoenen aan in beslag genomen spullen: twee gestolen Van Goghs lagen in Italië bij gehaaide criminelen. Verder in TELEGRAAF VANDAAG: wanneer zijn de topstukken weer te zien?