Vandaag in beeld

DFT TV

Hier is het nieuwe biljet van 5 euro

10 JAN 2013

De nieuwe 5 euro

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
01:00

Rock-Pieten gaan viral

Vier Zwarte Pieten uit Putten zijn een hit op internet. Op weg naar een klus gaan ze compleet uit hun dak op de nummer 1 uit de Top 2000.
00:28

Megagolf grijpt vlogbabe

De Russische dame in dit filmpje heeft tijdens een storm iets te veel aandacht voor zichzelf, en te weinig voor haar omgeving...
00:39

Wilders nat met azc-video

Geert Wilders heeft een filmpje van een vechtpartij in een azc in Apeldoorn online gezet dat al een jaar oud blijkt te zijn.
05:07

'Italië is Griekenland keer tien'

Het 'nee' van de Italianen is ongelooflijk slecht voor de economie van hun land en kan ook hier een enorme impact krijgen, waarschuwt Martin Visser in DFT Visser Vindt.
02:14

Beste anti-wapenspot ooit

Dit filmpje is een klap in je gezicht: het ene moment zit je te zwijmelen en het volgende moment staan de tranen in je ogen.
03:57

Harde les voor stomdronken studente

Een flinke hoeveelheid sterke drank wordt een jonge studente tijdens een groot zwembadfeest in Den Bosch te veel. Wat volgt is een pijnlijke aftocht voor de ogen van haar medestudenten. Kijk naar een avondje handhaving op een bijzonder studentenfeest. 
00:29

Peperdure Ferrari in vlammen op

Een pijnlijke sinterklaasavond voor de bestuurder van een Ferrari. Zijn peperdure bolide gaat in vlammen op.
00:23

Yolanthe showt moves

Yolanthe heeft zich dit weekend goed vermaakt met haar vriendinnen. Na een etentje in Istanbul gingen de dames naar een club en daar had Yolanthe het zo te zien prima naar haar zin.
03:48

'Vijf van mijn katten zijn dood'

De extreem gewelddadige plofkraak in Kerkdriel heeft mensen dakloos gemaakt en levens geëist, vertellen geschokte inwoners in TELEGRAAF VANDAAG met Maarten Steendam.