Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

DFT TV

Hier is het nieuwe biljet van 5 euro

10 JAN 2013

De nieuwe 5 euro

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:28

Bizarre inhaalmanoeuvre Jaguar

Een motorrijder filmt met zijn helmcamera een idiote inhaalactie van een Jaguar-bestuurder. Ook iets gefilmd op de weg? Mail ons: verkeer@telegraaf.nl.
00:59

Yolanthe over 'ruzie' met zus

Yolanthe spreekt haar zus Rebecca nooit. Hoe voelt dat, nu ze voor RTL mensen bij elkaar gaat brengen die elkaar jaren niet hebben gezien?
04:11

Oeps! De ergste podiumblunders

De historische vergissing tijdens de Oscars past in een heerlijk rijtje uitreik-flaters, zie je in TELEGRAAF VANDAAG.
00:24

Doutzen past in kinderzitje

Doutzen Kroes is een echte Nederlandse en dat laat ze zien! Terwijl het keihard regent springt het topmodel achterop de fiets.
00:49

Roxeanne als sexy paaldanseres

Het nieuwe nummer met de bijbehorende clip van Roxeanne Hazes is uit en in de video neemt de zangeres een wel heel pikante rol aan.
01:17

‘Ik kijk hier een jaar naar uit’

De regen mag de carnavalspret niet drukken in Den Bosch. Maar niet alles is geoorloofd, want in Oeteldonk wordt carnaval gevierd volgens bepaalde regels.
01:44

Bouwbedrijf beledigt koningshuis

Ballast Nedam beledigde een koning en een prins door ze Bassie en Adriaan te noemen, blijkt uit een uitzending van Human over het smeergeld dat het bouwbedrijf aan het Saoedische koningshuis betaalde. Hele uitzending.
00:46

Verdwaald zeehondje aangespoeld

Een jonge zeehond is gevonden in Qinghuangdao, China. Het diertje was verdwaald geraakt in de oceaan en aangespoeld op een strand.
02:02

Hollywood in shock om Oscars

De enorme blunder tijdens de Oscar-uitreiking is niet onopgemerkt gebleven. Privé TV vroeg daarom na de show in L.A. wat mensen van deze fout vonden