Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

DFT TV

Zo voorkom je bankpasfraude

17 FEB 2016

Dat in Noord-Holland een bankpasbende is opgerold is mooi nieuws, maar het blijft oppassen geblazen. Patricia Boon weet hoe de criminelen te werk gaan en heeft tips. Presentatie: Maarten Steendam. 

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
02:01

Nieuwe 'Las Vegas' nu spookstad

Atlantic City had het Las Vegas van de Amerikaanse oostkust moeten worden, maar de casino's gingen falliet en er bleef niet meer over dan een verlaten stad.
01:15

Knappe Yolanthe straalt in eigen club 

Bloedmooie Yolanthe weet alle ogen op zich gericht tijdens het openingsfeest van de luxe loungeclub XaXa. Veel BN’ers bezoeken dit weekend het openingsfeest van de club van Yolanthe en Wesley op Ibiza.
00:24

Dochter voor Estavana!

Estavana Polman en Rafael van der Vaart hebben een dochter gekregen: Jesslynn. Kort voordat ze ging bevallen, stond Estavana de media te woord over de laatste loodjes. Telegraaf VNDG was daar natuurlijk bij.
03:17

Wie is de ‘Tippelkiller’?

Donderdag staat de zogenoemde ‘Tippelkiller’ voor de rechter. De 58-jarige Surinaamse Schiedammer Albert Richenel B. wordt gelinkt aan vijf prostitutiemoorden. Mick van Wely sprak erover in Misdaad VNDG.
00:38

Eerste beelden vrijlating Spoorloos-team

Derk Bolt en Eugenio Follender staan de pers te woord kort nadat ze in Colombia zijn vrijgelaten. "We bedanken iedereen die heeft geholpen bij dit proces," aldus Bolt.
01:33

'Dit café heeft 37 jaar lesbohistorie'

Na 37 jaar houdt Mieke het voor gezien. De kroeg Vivelavie aan de Amstelstraat in Amsterdam heeft haar deuren gesloten.
01:34

'Extreem veel zuipen tijdens TT Assen'

Bezoekers van de TT Assen vertellen hoeveel er wordt gedronken tijdens het evenement in Drenthe. “Duitsers lagen vroeger dronken langs de kant.” Tijdens deze alcoholcontrole werden overigens geen overtredingen geconstateerd.
01:27

'Ik mag m'n huis niet meer in'

Bewoners van de Rotterdamse wijk Het Oude Noorden mogen hun huis niet meer in omdat daar zondagochtend een grote brand heeft gewoed in een loodgietersbedrijf. De oorzaak is nog niet bekend. Na een uur was de brand onder controle.
00:25

Nachtmerrie: meisje valt uit attractie

Een meisje van 14 jaar oud hing minutenlang onder een wagentje in een attractie van Six Flags Great Escape in Queensbury, VS.