Vandaag in beeld

DFT TV

Zo voorkom je bankpasfraude

17 FEB 2016

Dat in Noord-Holland een bankpasbende is opgerold is mooi nieuws, maar het blijft oppassen geblazen. Patricia Boon weet hoe de criminelen te werk gaan en heeft tips. Presentatie: Maarten Steendam. 

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
05:25

Uw Garage: Mercedes-Benz Unimog 404S - bouwjaar 1967

Als eigenaar Gerrit Marees thuis is, is hij volgens zijn vrouw maar een uurtje in de huiskamer. De rest van de tijd sleutelt hij in de schuur aan één van zijn zeven Unimogs, al 38 jaar lang.
01:44

Frans Bauer is vervelende toerist

Frans Bauer heeft zich nogal asociaal gedragen op zijn vakantieadres. Hij stond extra vroeg op om strandbedden te kapen.
00:53

Hongerige orka's achtervolgen zeehond

De opvarenden van een boot weten niet wat ze overkomt als er ineens een zeehond aan boord springt. Het doodsbange beest is op de vlucht voor een groepje hongerige orka's.
00:39

Kamikazeactie van snelwegdwaas

We maken allemaal wel eens een foutje achter het stuur, maar een kilometer lang achteruit rijden op een snelweg? De dwaas in dit filmpje vraagt om ongelukken.
04:57

'Olympiërs nerveus voor Máxima'

Waarom krijgt Dorian van Rijsselberghe geen lintje en ontbreken de prinsesjes? Oranje-kenner Pieter Klein Beernink vertelt in TELEGRAAF VANDAAG wat de medaillewinnaars te wachten staat als ze woensdag op bezoek gaan op Paleis Noordeinde.
03:03

Carice eist liefdesoffer

Carice van Houten en Guy Pearce verwachten nu ieder moment hun eerste kindje, maar daarvoor heeft Guy een enorm offer moeten brengen. Mark Sloof van Toor en Jan Uriot bespreken alle details in Privé TV.
01:03

Unieke beelden van Oranjevlucht

Een van de straaljagers die de Oranjevlucht naar Schiphol escorteerde heeft unieke beelden van het vliegtuig gemaakt. Zo zag je een oranje Boeing nog nooit.
01:10

Speciale boodschap Martina

Churandy Martina had bij aankomst van de olympiërs op Schiphol een speciale groet over voor de bezoekers van De Telegraaf. De sprinter, die zonder medaille terugkwam uit Rio, werd door z'n positieve instelling een publiekslieveling tijdens de Spelen. 
01:31

'Overvaller kwam met pistool op mij af'

Bij een woningoverval in Venlo afgelopen zondag, is naast sierraden ook 120.000 euro aan contant geld gestolen. Mia Geerlings was thuis tijdens de overval en is hevig geschrokken van de gebeurtenis.