Vandaag in beeld

DFT TV

Minister Kamp: ‘Belgen liegen’

Gisteren, 11:17

Minister Kamp van Economische Zaken reageert verontwaardigd op kritiek vanuit België. Bpost beweert dat Kamp de overname van PostNL heeft tegengehouden.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
01:18

'Marokkanen mogen hier te veel'

De uitslag van het Wildersproces doet veel stof opwaaien. In Volendam peilt Telegraaf TV de meningen van de inwoners en die hebben een erg duidelijke mening...
03:06

Ordinaire wraakactie op de A7

Het regent scheldwoorden in de auto bij Ad en Cora Smits als ze verwikkeld raken in een verkeersruzie. Het bizarre tafereel loopt voor het echtpaar niet goed af. Ook iets gefilmd met uw dashcam? Mail naar verkeer@telegraaf.nl.
06:30

'Kok negeerde twee gouden regels'

Als 'misdaadverslaggever' weigerde Martin Kok zich aan een paar basisprincipes te houden. Dat werd de oud-crimineel mogelijk fataal, zegt John van den Heuvel in TELEGRAAF VANDAAG.
01:17

Spectaculaire beelden van Mars

Ruimtevaartorganisatie ESA heeft nieuwe beelden vrijgegeven van planeet Mars. Onderzoekers denken dat dit een opgedroogd kanaal is waar misschien ooit water heeft gestroomd.
01:46

‘Wilders heeft nu een strafblad’

Het vonnis van de rechtbank in de 'minder Marokkanen'-zaak heeft grote gevolgen voor Geert Wilders, zegt rechtbankverslaggever Saskia Belleman.
01:13

Ohra-babe reageert op reclamerel

Actrice Lente Voorhoeve reageert in een vlog op de rel rond het seksistische spotje van Ohra dat van de buis werd gehaald.
02:07

Asscher: 'Winst had ik wel verwacht'

De nieuwe PvdA-leider, Lodewijk Asscher, had wel verwacht dat hij zou winnen van Diederik Samsom. Op een bijeenkomst gaf de nieuwe voorman aan dat er een aantal dingen gaan veranderen binnen de partij.
00:30

Gerard Joling zet skihut in tuin

Het is bijna kerst en daar hebben De Toppers enorm veel zin in. Na de concerten in Ahoy zit Gerard Joling er thuis ook verrassend warmpjes bij...
00:42

Snelwegmaniak op heterdaad betrapt

De bestuurder van een Mercedes kiest het allerslechtste moment om een rood kruis boven de weg te negeren. Ook iets gefilmd? Mail uw video naar verkeer@telegraaf.nl.