Vandaag in beeld

DFT TV

Dijsselbloem heeft er zin in

21 JAN 2013

Benoeming Jeroen Dijsselbloem

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:34

Verhoeven: Tijd Badr Hari voorbij

De wedstrijd tussen Rico Verhoeven en Badr Hari lijkt er te gaan komen. Eerder daagde Verhoeven Hari al uit voor een gevecht. Telegraaf TV sprak met de kickbokser bij Glory 31 om te informeren hoe het nu eigenlijk zit met die wedstrijd.
00:48

Moordverdachte grijpt wapen agent

Een moordverdachte in de Amerikaanse stad Cincinnati probeert vlak voor een verhoor het wapen van een agent te stelen. De verdachte grijpt naar het wapen van de agent waarna er een worsteling ontstaat. Collega's van de agent schieten hem te hulp.
00:26

Noodweer boven Zeist gefilmd

Grote delen van Nederland worden nog steeds geteisterd door noodweer. Zondagochtend ging het er boven Zeist heftig aan toe, bewijzen deze beelden van Marcus Kingma.
01:44

Na Brexit ook een Sloxit?

Voorzitter van de Slowaakse LSNS partij, Marian Kotleba, kondigt aan stemmen in te zamelen om ook in Slowakije een EU-referendum af te dwingen. De vertegenwoordiger van de Slowaakse volkspartij noemt de uitkomst van de verkiezingen in het Verenigd Koninkrijk 'een overwinning voor de democratie'.
02:01

Deze trucker is een held

Bizarre beelden van een inhaalactie op de N381 in Friesland. Beroepschauffeur Hendrik Lanting moet alle zeilen bijzetten om een horrorcrash te voorkomen. Stuur ook uw video's naar verkeer@telegraaf.nl.
00:50

Wie zijn de wegpiraten?

In de rubriek Dashcam komen wekelijks de ergste wegpiraten van Nederland in beeld. Heeft u ook een opmerkelijke actie gefilmd van zo'n wegpiraat, tip dan de redactie via verkeer@telegraaf.nl.
06:11

'België ligt niet wakker van relletje'

In Telesport Vandaag: België favoriet tegen Hongarije in achtste finale, Dylan Groenewegen Nederlands kampioen op de weg en Kiki Bertens klaar voor Wimbledon.
00:28

Politicus verwoest auto met tank

De Australische politicus Glenn Lazarus heeft op een ludieke manier aandacht gevraagd voor de in zijn ogen belabberde kwaliteit van geïmporteerde auto's. De senator van Queensland kruipt achter het stuur van een legertank en rijdt vervolgens over een oude auto heen.
00:59

Koken met Limoncello

Vandaag in Felix met Smaak een gerecht op basis van Limoncello. Het Italiaanse drankje is niet alleen lekker om te drinken maar ook heerlijk als ingrediënt in de keuken. Culinair journalist Felix Wilbrink neemt u mee in deze smaaksensatie.