Vandaag in beeld

DFT TV

Dijsselbloem heeft er zin in

21 JAN 2013

Benoeming Jeroen Dijsselbloem

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
05:14

'Mattie was toneelspelen zat'

Hoe kwam Qmusic-dj Mattie Valk erachter dat iemand anders de vader van zijn tweeling is en wie is dat? Harrie Nijen Twilhaar en Maarten Steendam praten erover in Privé TV.
01:10

Teeven: ‘Dit is totaal respectloos!’

Fred Teeven heeft geen goed woord over voor de boycot van 4 mei. “Het getuigt van geen enkel respect,” zegt de ex-staatssecretaris. De hashtag #geen4meivoormij was zondag trending. "Voor mij heeft 4 mei geen zin wanneer we het opkomende fascisme en moslimhaat in Nederland gewoon zijn gang laten gaan,” vindt de initiatiefnemer.
00:42

Zeldzaam zeemonster opgedoken

Chinese vissers hebben een enorm, angstaanjagend beest binnengehengeld. Wat is het?
00:50

‘Tweeling verwekt op mijn bruiloft?’

Q-music-dj Wietze de Jager wilde weten of de vriendin van Mattie wellicht zwanger is geraakt op zijn bruiloft. Wietze stelde die vraag nadat Mattie begin januari het babynieuws bekendmaakte. Nu blijkt dat Mattie niet de biologische vader is.
02:02

'Douwe Bob wordt verpletterd'

Onze troef voor het Songfestival loopt het risico om na zijn optreden weggevaagd te worden, bleek tijdens de eerste repetities. In TELEGRAAF VANDAAG de beelden en de uitleg van onze expert Richard van de Crommert. Presentatie: Maarten Steendam.
00:47

Terror-kangoeroe: laat me erin!

Een filmpje van een agressieve kangoeroe die toegang eist gaat viral op sociale media over de hele wereld. Hij staat bij een huis en 'klopt' een paar keer op een angstaanjagende manier aan...
00:46

Miss Mei luidt de zomer in

De mooie Kim Schrijver uit Wijhe is Miss Mei op de boerinnenkalender. In een backstage-video vertelt de knappe 19-jarige over het leven op de boerderij.
00:36

Helse brand verwoest kerk

Een feestelijke kerkdienst in New York is uitgedraaid op een nachtmerrie, zo lijkt het. Het gebouw uit 1855 brandde helemaal uit, ondanks de inzet van maar liefst 170 brandweerlieden.
01:47

Rusland favoriet op Songfestival

Voor het komende Eurovisie Songfestival staat bij de bookmakers Rusland al weken op 1. Ook onze songfestivalverslaggever Richard van de Crommert is laaiend enthousiast over de Russische inzending.