Vandaag in beeld

DFT TV

Dijsselbloem neemt wraak

07 JAN 2014

VIDEO Jeroen Dijsselbloem maakt een venijnige opmerking over zijn voorganger Jean Claude Juncker. De oud-voorzitter van de eurogroep zou geregeld diep in het glaasje kijken. Onze columnist Martin Visser bespreekt de opmerkelijke uitspraak.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:35

Gruwelijke mishandeling gefilmd

Een groep vrienden in Den Helder is het slachtoffer geworden van twee dronken agressievelingen. De politie zoekt de daders die een 17-jarige jongen neerslaan en de kaak van een jongen van 18 breken.
00:46

Dramatisch ongeval met steiger

In Den Haag is een vrouw om het leven gekomen doordat een steiger is omgevallen. Verslaggever Lieke Jongbloed vertelt hoe dit dramatische ongeluk heeft kunnen gebeuren.
00:55

Mooiste vrouw 'beetje aangeschoten'

Kim Feenstra werd woensdagavond uitgeroepen tot 'De mooiste vrouw van Nederland' tijdens de FHM-verkiezing. Het model voelde zich vereerd om in het rijtje van Sylvie Meis en Yolanthe Sneijder-Cabau aan te sluiten.
00:44

Kinderen slopen duur museumstuk

Op bewakingsbeelden van een glasmuseum in Shanghai is te zien hoe twee enthousiaste jongetjes een groot kunstwerk vernielen. Kunstliefhebbers zijn woest, want hun moeders staan erbij en kijken ernaar.
01:06

'Amber krijgt 200 miljoen'

Johnny Depp en Amber Heard zijn in gemeenschap van goederen getrouwd. De acteur is 400 miljoen dollar waard, dus het zou zomaar eens kunnen dat Amber daar de helft van krijgt.
00:48

Merel mysterieus over vakantieseks

Uit onderzoek blijkt dat mensen op vakantie meer seks hebben. Als presentatrice Merel Westrik daar in het televisieprogramma Het Zijn Net Mensen naar gevraagd wordt, krijgt ze het spontaan Spaans benauwd. Het Zijn Net Mensen is zaterdag om 21:25 uur te zien op RTL 4.
03:39

'Wilders onbeleefd en niet chic'

Geert Wilders heeft een slechte beurt gemaakt bij het OM. Saskia Belleman en Maarten Steendam bespreken zijn mislukte poging om het strafproces uit te stellen. Is het een strategie met het oog op de verkiezingen?
01:55

Reddingsboot is net een achtbaan

Ondernemer Martin Verhoef maakt de veiligste én de meest sensationele reddingsboten ter wereld. Met zijn bedrijf in Noord-Holland levert hij aan bijna zeventig landen. Verhoef is genomineerd voor de Koning Willem I prijs en laat ons zien hoe zijn spectaculaire reddingsboten werken.
03:19

'Alleen brute pech gevaar voor Kruijswijk'

Het slotstuk van de Giro d'Italia gaat beginnen. Onze wielerexpert Raymond Kerckhoffs blikt vooruit en verwacht dat Steven Kruijswijk de roze trui normaal gesproken niet meer gaat verliezen.