Vandaag in beeld

Digitaal

Gameflits: PlayStation 4 gelanceerd

21 FEB 2013

Game-expert Rolf Venema over de nieuwe PlayStation die afgelopen nacht is gelanceerd

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:49

'Ik maak niet alleen de stal schoon'

Angel (18) is Miss Juli op de bekende boerinnenkalender. Deze plattelandsmeid wil graag bewijzen dat ook boerinnen erg aantrekkelijk kunnen zijn.
03:13

Zo omzeil je oversluitboete

Er is een manier om je hypotheekrente naar onder de twee procent over te sluiten, en toch geen (tien)duizenden euro's boete te betalen aan de bank. Patricia Boon vertelt aan Roel den Outer in DFT Geld hoe dat kan.
01:31

Hilversum beeft voor Marokkaans tuig

Hilversum-Oost wordt geteisterd door een groep criminele jongeren die al meerdere vernielingen en berovingen op hun naam heeft staan. Volgens buurtbewoners gaat het om jongeren van Marokkaanse afkomst die de boel verstieren.
01:10

Studentes voor 2600 euro opgelicht

Deze Bussumse vriendinnen boekten in januari een vakantie. Door een oplichter kunnen de meisjes nu fluiten naar hun zuurverdiende centen. Bij Telegraaf TV doen zij hun verhaal.
01:10

Inparkeren best lastig

Deze mevrouw uit Dortmund, Duitsland, vindt inparkeren blijkbaar erg moeilijk. Ze doet zes minuten lang een poging, maar houdt het daarna toch voor gezien.
00:50

Heftige knokpartij op school

Vier leerlingen van De Meerwaarde in Barneveld zijn geschorst na een heftige vechtpartij op het terrein van de school. Het incident werd gefilmd, te zien is hoe een ruzie totaal uit de hand loopt.
01:12

Laffe overvaller in verzorgingstehuis

De politie is op zoek naar deze man die op dinsdag 16 februari 2016 een 55-jarige man van zijn portemonnee beroofde. De overval vond rond 22:30 uur plaats. De dader was een negroïde man, 35 à 40 jaar oud met een lang, iel postuur. Tips? Bel 0800-6070 of anoniem 0800-7000.
00:52

“Ik dacht dat de wereld verging" 

Een windhoos in Dedemsvaart heeft donderdagavond voor tienduizenden euro’s schade gezorgd. Leonie zag hoe een compleet terras werd weggeblazen.
00:35

Elandrijdende mannen naar rechter

Twee mannen uit het Canadese Fort St. John moeten begin augustus voorkomen na donderdag officieel te zijn aangeklaagd voor het bespringen en het berijden van een eland in het water.