Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Digitaal

Briquid Trailer

21 FEB 2013

Game trailer Briquid

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
02:01

Nieuwe 'Las Vegas' nu spookstad

Atlantic City had het Las Vegas van de Amerikaanse oostkust moeten worden, maar de casino's gingen falliet en er bleef niet meer over dan een verlaten stad.
01:15

Yolanthe straalt in eigen club 

Yolanthe weet alle ogen op zich gericht tijdens het openingsfeest van haar luxe loungeclub XaXa. Veel BN’ers bezochten dit weekend de club op Ibiza.
00:25

Meisje valt uit attractie

Een meisje van 14 jaar oud hing minutenlang onder een wagentje in een attractie van Six Flags Great Escape in Queensbury, VS.
01:33

'Café heeft 37 jaar lesbohistorie'

Na 37 jaar houdt Mieke het voor gezien. De kroeg Vivelavie aan de Amstelstraat in Amsterdam heeft haar deuren gesloten.
03:11

Bizarre festivaloutfits gespot

Bezoekers van Down The Rabbit Hole in Beuningen halen alles uit de kast om er bijzonder uit te zien, ontdekt verslaggever Sophie Kluivers.
03:17

Wie is de ‘Tippelkiller’?

Donderdag staat de zogenoemde ‘Tippelkiller’ voor de rechter. De 58-jarige Surinaamse Schiedammer Albert Richenel B. wordt gelinkt aan vijf prostitutiemoorden. Mick van Wely sprak erover in Misdaad VNDG.
02:20

Dit systeem redt drenkelingen

Het Geusseltbad in Maastricht voorkwam de verdringkingsdood van een 35-jarige vrouw mede dankzij een detectiesysteem onder water. Met onderwatercamera's worden verdrinkingsreacties geregistreerd.
01:27

'Ik mag m'n huis niet meer in'

Bewoners van de Rotterdamse wijk Het Oude Noorden mogen hun huis niet meer in omdat daar zondagochtend een grote brand heeft gewoed in een loodgietersbedrijf.
00:38

Eerste beelden vrijlating Spoorloos-team

Derk Bolt en Eugenio Follender staan de pers te woord kort nadat ze in Colombia zijn vrijgelaten. "We bedanken iedereen die heeft geholpen bij dit proces," aldus Bolt.