Vandaag in beeld

Digitaal

Trailer Inocente

25 FEB 2013

Investeringssite Kickstarter heeft een belangrijke rol gespeeld bij de Oscars. Inocente, de winnaar in de categorie 'korte documentaire' is namelijk via de site gefinancierd.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:57

Bizarre beelden ‘ontgroening' uitgelekt

Ze worden uitgekafferd, moeten halfnaakt voetballen en doen absurde spelletjes: het gaat er heftig aan toe tijdens deze vermeende ontgroening. Het filmpje is sinds maandagavond via Dumpert al een miljoen keer bekeken. De authenticiteit van deze beelden is echter nog niet vastgesteld.
05:25

Uw Garage: Mercedes-Benz Unimog 404S - bouwjaar 1967

Als eigenaar Gerrit Marees thuis is, is hij volgens zijn vrouw maar een uurtje in de huiskamer. De rest van de tijd sleutelt hij in de schuur aan één van zijn zeven Unimogs, al 38 jaar lang.
01:44

Frans Bauer is vervelende toerist

Frans Bauer heeft zich nogal asociaal gedragen op zijn vakantieadres. Hij stond extra vroeg op om strandbedden te kapen.
00:53

Hongerige orka's achtervolgen zeehond

De opvarenden van een boot weten niet wat ze overkomt als er ineens een zeehond aan boord springt. Het doodsbange beest is op de vlucht voor een groepje hongerige orka's.
00:39

Kamikazeactie van snelwegdwaas

We maken allemaal wel eens een foutje achter het stuur, maar een kilometer lang achteruit rijden op een snelweg? De dwaas in dit filmpje vraagt om ongelukken.
04:57

'Olympiërs nerveus voor Máxima'

Waarom krijgt Dorian van Rijsselberghe geen lintje en ontbreken de prinsesjes? Oranje-kenner Pieter Klein Beernink vertelt in TELEGRAAF VANDAAG wat de medaillewinnaars te wachten staat als ze woensdag op bezoek gaan op Paleis Noordeinde.
03:03

Carice eist liefdesoffer

Carice van Houten en Guy Pearce verwachten nu ieder moment hun eerste kindje, maar daarvoor heeft Guy een enorm offer moeten brengen. Mark Sloof van Toor en Jan Uriot bespreken alle details in Privé TV.
01:03

Unieke beelden van Oranjevlucht

Een van de straaljagers die de Oranjevlucht naar Schiphol escorteerde heeft unieke beelden van het vliegtuig gemaakt. Zo zag je een oranje Boeing nog nooit.
01:10

Speciale boodschap Martina

Churandy Martina had bij aankomst van de olympiërs op Schiphol een speciale groet over voor de bezoekers van De Telegraaf. De sprinter, die zonder medaille terugkwam uit Rio, werd door z'n positieve instelling een publiekslieveling tijdens de Spelen.