Vandaag in beeld

Digitaal

Trailer Inocente

25 FEB 2013

Investeringssite Kickstarter heeft een belangrijke rol gespeeld bij de Oscars. Inocente, de winnaar in de categorie 'korte documentaire' is namelijk via de site gefinancierd.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
03:23

Reporter doelwit stenengooiers

Heftige beelden uit Ede waar een filmploeg van PowNed met stenen wordt bekogeld. Het is al dagenlang onrustig in de Edese wijk Veldhuizen. De groep jongeren die de onrust veroorzaakt, omvat zo’n vijftig personen, in leeftijd variërend van 12 tot 23 jaar.
02:43

'Minder vrijheid door vluchtelingen'

Oud-burgemeester van Amsterdam Job Cohen vindt dat de vrijheid steeds belangrijker is door alles wat er rondom vluchtelingen gebeurt. Een dag als 5 mei is om die reden van extra belang.
00:24

Hond blijkt beer

Een Chinees met kennelijk niet zo'n scherp zicht heeft een zwarte berenjong aangezien voor een hond en geprobeerd het dier op te voeden.  Wang vond het uitgehongerde dier op straat en dacht dat het een wolvenjong was. Al snel terroriseerde de beer het huis.
01:06

Arrestatie met grof geweld

SCHOKKENDE VIDEO: wie op de vlucht slaat voor de politie kan er flink van langs krijgen, bewijst dit filmpje van een arrestatie in Arnhem. Een agent in burger mept er tientallen keren op los voor de verdachte zich overgeeft.
01:05

Spectaculaire verplaatsing megabrug

Het is nog niet eerder vertoond: een boogbrug van 255 meter lengte met het gewicht van 7600 personenauto’s enkele honderden meters verplaatsen. Het gebeurt met militaire precisie. De verplaatsing van de spoorbrug Schiphol-Amsterdam-Almere begint vrijdagavond na maanden bouwen.
06:34

Imca Marina verliest fortuin!

Arme Imca... Het appeltje voor de dorst van de 74-jarige zangeres verandert langzaam in een klokhuis! Jan Uriot verzorgt een rondleiding in Privé TV met Maarten Steendam.
00:34

Dit is de beruchte bandenprikker

Op sociale media circuleren beelden waarop de seriebandenprikker mogelijk te zien is. De crimineel heeft sinds september al bijna driehonderd banden aan flarden gesneden. Donderdag sloeg hij voor de tiende keer toe.
00:53

'We zijn alles kwijt'

Een alles verwoestende brand in Canada heeft een hele woonwijk van het stadje Fort McMurray in as gelegd. 80.000 mensen werden geevacueerd. Het vuur greep razendsnel om zich heen. De emoties liepen hoog op.
00:38

Spui even kolkende rivier

Het Spui in Den Haag leek vanmiddag even op een kolkende rivier. Door een lekke waterleiding stond het water op sommige plaatsen 30 centimeter hoog. Het lek was rond 14 uur gedicht. Een deel van de binnenstad is nog onbegaanbaar.