Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Nieuws

Demonstranten in A'dam tegen Trump

49 min geleden

Een paar honderd mensen zijn in Amsterdam de straat op gegaan om te protesteren tegen Donald Trump. Een verslaggever van De Telegraaf werd tijdens dit protest belaagd door demonstranten terwijl hij aan het filmen was.

Meest bekeken op De Telegraaf
02:25

Connie niet op uitvaart Hans Breukhoven

Vrijdag overleed Hans Breukhoven. De zakenman (70) werd bekend door zijn huwelijk met Connie Witteman. Evert Santegoeds heeft in Privé TV de details.
01:12

Broodjeseter baalt van 'sensatie'

Welgeteld 13 agenten werkten Timothy (25) woensdag tegen de grond in Tilburg, 'alleen maar omdat hij een broodje zat te eten'. De politie ziet dat toch anders.
00:41

Redding kind uit lawine-hotel gefilmd

Hartverwarmende beelden uit Italië. Reddingswerkers halen overlevenden uit het lawine-hotel. Een wonder dat de mensen nog leven, zegt onze correspondent.
01:30

Anti-Trump-tuig molt Washington

Vernielingen, pepperspray, flitsgranaten… Een betoging tegen Trump in Washington loopt helemaal uit de hand.
00:57

Heli filmt arrestatie overvallers A2

Amerikaanse taferelen op de A2 bij Everdingen. De politie zette vrijdag een deel van de snelweg af om zes vluchtende overvallers in te rekenen.
01:29

Pas op voor deze hilarische foto-app

Logisch dat de foto-app Meitu zo'n dikke hit is, want je kunt er fantastische dingen mee maken. Er is wel een dikke 'maar', waarschuwt techexpert Rolf Venema.
00:44

Automobilist rijdt in op voetgangers

In Melbourne is een automobilist bewust ingereden op voetgangers. Bij het incident zijn ten minste vier mensen om het leven gekomen en raakten twintig mensen gewond.
01:04

Kim maakt van Utopia 'Porntopia'

Kim Holland is de laatste tijd in het nieuws omdat ze zich moet verontschuldigen voor seksfilmpjes op dubieuze plekken. Maar een aantal inwoners van Utopia zien hun terrein als perfecte locatie en nodigen Kim maar al te graag uit.
02:53

Ex eist 25 miljoen van Afrojack

Het ziet er niet zo gunstig uit voor Afrojack. Een ex-vriendin eist 25 miljoen dollar van de dj. Ze beschuldigt hem van een hoop nare zaken. Patricia Wesseling vertelt in Privé TV wat er aan de hand is.