Vandaag in beeld

Nieuws

Nederland overvallen door sneeuwbuien

05 DEC 2012

Nederland overvallen door sneeuwbuien

Meest bekeken op De Telegraaf
01:05

Babes gesloopt door hete peper

Twee Amerikaanse meisjes denken stoer te zijn door de heetste peper van de wereld te proeven. Uit deze video blijkt dat ze dat beter niet hadden kunnen doen...
00:31

Agressieve man uit water gevist

De politie in Groningen had een bootje nodig om een agressieve man in te kunnen rekenen. De man viel voorbijgangers lastig op het Stationsplein en dook daarna het water in.
00:42

Bloedende winkeldief in houdgreep

Wie nog denkt dat ambtenaren de hele dag uit het raam staren, moet even naar deze beelden kijken. Te zien is hoe een politieman in zijn vrije tijd een winkeldief arresteert. Beelden van het incident in het Gelderse Velp zijn dinsdag op videosite Dumpert geplaatst.
03:18

Een ruimtesignaal! Maar van wie?

Een Russische telescoop heeft een signaal opgevangen dat zo sterk is dat astronomen aan buitenaards leven denken! Silvan Schoonhoven en Maarten Steendam bespreken de inhoud en de afzender.
00:52

Heftig: aanslag op Turken gefilmd

Op sociale media circuleren schokkende beelden van een Turks legervoertuig dat wordt opgeblazen.
02:04

Zo luxe varen onze miljonairs!

Het nieuwe superjacht Sossego is het neusje van de zalm als het gaat om pracht en praal. Telegraaf TV krijgt een rondleiding op het luxe schip van Nederlandse makelij.
04:29

Carice in sekstherapie

Carice van Houten is afgelopen week bevallen van haar eerste kindje en aan goede zorg mocht het de actrice natuurlijk niet ontbreken. Tijdens de zwangerschap was ze in goede handen, maar hoe gaat het nu verder? Jan Uriot en Mark Sloof van Toor bespreken alle details in PrivéTV.
01:39

Dit zijn nieuwe Barbie en Jokertje

Oh Oh Cherso komt weer terug op de buis met een gloednieuwe cast. De deelnemers doen ons een beetje denken aan de oude personages en de uitspraken liegen er weer niet om.
00:37

Stieren straffen festivalbezoekers

In Peru zijn ze er blijkbaar nog niet achter dat het een slecht idee is om een stier boos te maken. Tijdens een religieus festival worden de beesten op straat losgelaten en moeten bezoekers hun touw proberen te pakken. Het feestje eindigt met negen gewonden.