Vandaag in beeld

Nieuws

Nieuwe kleren voor de koning

06 FEB 2013

Nieuwe kleren voor de koning

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:47

Boze motorrijder slaat ruit in

Heftige beelden van een motorrijder die compleet door het lint gaat. In een filmpje dat dit weekend op Dumpert verscheen, is te zien hoe hij een autoruit vernielt. Het incident zou in Amersfoort hebben plaatsgevonden. Het is niet duidelijk wat de aanleiding is van de ruzie.
02:20

Bizarre wraakactie op A59

Een simpele inhaalmanoeuvre eindigt op de A59 in een levensgevaarlijke verkeersruzie. Het opmerkelijke incident werd vastgelegd met een dashcam. Tip ons via verkeer@telegraaf.nl
00:25

'Schat, je vergeet je lunch!'

De unieke worp in dit filmpje bewijst dat het helemaal niet erg hoeft te zijn als je per ongeluk je bammetjes vergeet. Een Zuid-Koreaanse vrouw komt met een even handige als snelle oplossing.
01:35

Dode honkballer ging vader worden

De schokkende dood van toppitcher José Fernandez (24) van de Miami Marlins is extra tragisch voor familie en vrienden. De honkballer, die zondag omkwam bij een bootcrash, had net bekendgemaakt dat hij vader zou worden.
00:35

De langste slang ooit!

Doodenge beelden van een veel te lange slang gaan de hele wereld over. Hij werd begin dit jaar al gevonden in Brazilië.
01:08

Agenten beschoten na achtervolging

Bij een politie-achtervolging vanaf Venlo hebben vier verdachten vanuit een auto op agenten geschoten. De politie wilde de auto met Belgisch kenteken controleren op verdovende middelen. In Weert werd de auto gestopt en werden drie van de vier verdachten door de politie neergeschoten.
00:42

Haai grijpt surftiener

Cooper Allen (17) heeft een haaienaanval overleefd. Hij was aan het surfen bij Ballina in het oosten van Australië toen hij van zijn plank gegooid en gebeten werd. Waarschijnlijk is de dader een witte haai.
00:39

Quinty Trustfull kapot na verhuizing

Presentatrice Quinty Trustfull pendelt heen en weer tussen de televisiestudio in Hilversum en haar stulpje in Milaan en dat valt haar soms best zwaar.
00:54

Prins George steelt show in Canada

Prins George heeft heel wat harten doen smelten bij zijn aankomst in Canada. Prins William en Kate zijn sinds zaterdag in het land.