Vandaag in beeld

Nieuws

Drugslab Tilburg opgerold

06 FEB 2013

De politie heeft dinsdagnacht een verdachte gearresteerd na een brand in een drugslab in het Brabantse Tilburg. Er was sprake van flinke rookontwikkeling.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
05:25

Uw Garage: Mercedes-Benz Unimog 404S - bouwjaar 1967

Als eigenaar Gerrit Marees thuis is, is hij volgens zijn vrouw maar een uurtje in de huiskamer. De rest van de tijd sleutelt hij in de schuur aan één van zijn zeven Unimogs, al 38 jaar lang.
00:53

Hongerige orka's achtervolgen zeehond

De opvarenden van een boot weten niet wat ze overkomt als er ineens een zeehond aan boord springt. Het doodsbange beest is op de vlucht voor een groepje hongerige orka's.
01:44

Frans Bauer is vervelende toerist

Frans Bauer heeft zich nogal asociaal gedragen op zijn vakantieadres. Hij stond extra vroeg op om strandbedden te kapen.
04:57

'Olympiërs nerveus voor Máxima'

Waarom krijgt Dorian van Rijsselberghe geen lintje en ontbreken de prinsesjes? Oranje-kenner Pieter Klein Beernink vertelt in TELEGRAAF VANDAAG wat de medaillewinnaars te wachten staat als ze woensdag op bezoek gaan op Paleis Noordeinde.
01:03

Unieke beelden van Oranjevlucht

Een van de straaljagers die de Oranjevlucht naar Schiphol escorteerde heeft unieke beelden van het vliegtuig gemaakt. Zo zag je een oranje Boeing nog nooit.
01:31

'Overvaller kwam met pistool op mij af'

Bij een woningoverval in Venlo afgelopen zondag zijn sieraden en 120.000 euro gestolen. Mia Geerlings was thuis tijdens de overval en is hevig geschrokken van de gebeurtenis.
01:10

Speciale boodschap Martina

Churandy Martina had bij aankomst van de olympiërs op Schiphol een speciale groet over voor de bezoekers van De Telegraaf. De sprinter, die zonder medaille terugkwam uit Rio, werd door z'n positieve instelling een publiekslieveling tijdens de Spelen. 
00:55

'Isa Hoes in voor avontuurtjes'

Isa Hoes zou best kunnen leven met korte relaties. Dat vertelt ze vanavond in Linda’s Zomerweek, om 21:30 uur op RTL 4.
00:26

Boerkini-politie deelt boetes uit

Het boerkini-verbod in sommige Franse badplaatsen wordt strikt nageleefd. Op deze beelden is te zien dat een vrouw met tuniek en hoofddoek wordt aangesproken en beboet. Bedekte vrouwen op het strand zijn volgens de gemeente in strijd met Franse normen en waarden.