Vandaag in beeld

Nieuws

Drugslab Tilburg opgerold

06 FEB 2013

De politie heeft dinsdagnacht een verdachte gearresteerd na een brand in een drugslab in het Brabantse Tilburg. Er was sprake van flinke rookontwikkeling.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
01:06

Arrestatie met grof geweld

SCHOKKENDE VIDEO: wie op de vlucht slaat voor de politie kan er flink van langs krijgen, bewijst dit filmpje van een arrestatie in Arnhem. Een agent in burger mept er tientallen keren op los voor de verdachte zich overgeeft.
00:30

Nieuwe beelden onthoofdingszaak

De politie heeft dinsdagavond in Opsporing Verzocht beelden laten zien hoe een Volkswagenbusje met daarin het onthoofde lichaam van Nabil Amzieb explodeert en in brand vliegt.
02:43

'Bakje hoogwerker stortte omlaag'

Hoe kon het zo gruwelijk misgaan in Zaltbommel? In TELEGRAAF VANDAAG het laatste nieuws over het dodelijke ongeluk met een hoogwerker, en reacties van mensen uit Zaltbommel zelf. Presentatie: Maarten Steendam.
01:34

Zij gaat het Douwe moeilijk maken

Iedereen heeft het erover: de act die na Douwe Bob het podium betreedt, blaast iedereen weg. Bekijk hier wat onze songfestivalexpert Richard van de Crommert erover zegt.
00:43

Politie schiet drugsvliegtuig neer

Spectaculaire beelden uit Peru waar de politie een drugstransport heeft onderschept. Na een vuurgevecht met twee verdachten wordt 70 kilo cocaïne gevonden.
00:38

Bloedlink: hekken teisteren auto's

Hevige wind en regen… én overstekende hekken! Automobilisten moeten tijdens een storm alle zeilen bijzetten om niet geraakt te worden, is te zien op deze beelden uit het noordoosten van China.
00:40

Lief: pinguïnkuikentje geboren

De vlag kan uit bij Sea Life in Scheveningen: er is een klein pinguïnkuikentje geboren. Het beestje kroop afgelopen weekend uit het ei en alles is vastgelegd met een webcam.
05:09

Wie verzint nieuwe naam Philips?

Hoe ziet de toekomst van Philips eruit en voor welke beleggers is het aandeel interessant? Vandaag werd bekend dat Philips zijn lichttak naar de beurs brengt. Edwin van der Schoot en Maarten Steendam bespreken de gevolgen in DFT TV. 
04:45

Strijd om plek in Jupiler League

In Telesport Vandaag: Jong FC Utrecht dicht bij plek in Jupiler League en Tom Dumoulin ook in Ronde van Italië vol in de Nederlandse schijnwerpers.