Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Nieuws

Nieuwsflits: Rex de bionische man

06 FEB 2013

In Londen staat een robot met de allernieuwste kunstmatige organen. Dat en meer in de Nieuwsflits met het nieuws in 100 seconden.

Meest bekeken op De Telegraaf
00:47

Mysterieus ’zeemonster’ aangespoeld

Eilandbewoners in de Filipijnen wisten deze week niet wat ze zagen.
02:17

’Wilders liep wél gevaar’

Veel te kort door de bocht, vindt Mick van Wely de sussende woorden van minister Blok dat Geert Wilders geen gevaar liep, legt hij uit in TELEGRAAF VANDAAG.
00:54

Dansende opa is internethit

Dit filmpje van een dansende opa in Italië wordt massaal gedeeld op internet.
12:37

’Je kiest niet om dood te gaan’

Rouw én trots in Mali, waar twee van onze militairen zijn omgekomen bij een mortierongeluk. Hoe Henry Hoving en Kevin Roggeveld geëerd worden zie je in aflevering 7 van Dagboek van onze Helden.
02:45

Patty kon tekst niet onthouden

Het liedje 'Wat zijn ze lekker' van Patty Brard en Roy Donders is uitgeroepen tot de carnavalskraker van 2017. De bijna 63-jarige Patty geeft toe dat ze soms wat moeite had met het onthouden van de tekst van het dubbelzinnige nummer. 
01:56

Tijdelijk nierpatiënt na donatie

Peter Keijsers (63) uit het Limburgse Arcen stond een nier af aan een onbekende. Door een fout tijdens de operatie moet hij nu zelf aan het dialyse-apparaat.
00:50

Doodeng: ’klant’ trekt slagersmes

Deze caissière in Hardenberg krijgt de schrik van haar leven. Een man die zich als klant voordoet haalt opeens een groot mes tevoorschijn.
02:33

Mercedes-driftkop door het lint

Een krankzinnige verkeersruzie op de A16: een heethoofd in een Mercedes heeft een verkeerde manoeuvre uitgehaald en probeert zijn gram te halen. Ook iets gefilmd in het verkeer? Tip de redactie via verkeer@telegraaf.nl.
01:41

’Drugsverdachten waren fijne mensen’

Bij de werkplaats van carnavalsvereniging De Lolmakers in Leende is een drugslab aangetroffen waardoor hun praalwagen niet kan worden afgebouwd.