Vandaag in beeld

Nieuws

Nieuwsflits: Rex de bionische man

06 FEB 2013

In Londen staat een robot met de allernieuwste kunstmatige organen. Dat en meer in de Nieuwsflits met het nieuws in 100 seconden.

Meest bekeken op De Telegraaf
00:43

Tijger doodt vrouw in safaripark

SCHOKKENDE BEELDEN - Er is beeldmateriaal opgedoken van een safaripark in de Chinese hoofdstad Peking waar een vrouw wordt gedood door een tijger. Een tweede vrouw raakte gewond. De vrouwen stapten uit hun auto en werden daarna aangevallen door het roofdier.
01:33

Hardhandige arrestatie in Texas

Heftige beelden van een schooljuf in Texas die vorig jaar hardhandig werd aangepakt door de politie. De vrouw reed te hard en werd aangehouden. Toen ze haar rijbewijs uit de auto wilde pakken stak haar voet nog uit, daarna werd ze door een agent gewelddadig op de grond gedrukt. 
06:18

'Verstappen kreeg hem vol op kin'

In Telesport Vandaag: Chef Telesport Jaap de Groot blikt terug op het lastige weekeinde van Max Verstappen in Hongarije, Wout Poels rekent op groot cadeau van Chris Froome en tot slot een reportage vanaf Schiphol met de naar Rio afreizende olympiërs.
00:46

Dode bij steekpartij Reutlingen

Een Syrische asielzoeker heeft zondag in het Zuid-Duitse Reutlingen na een ruzie een zwangere vrouw met een machete gedood in de buurt van een kebabzaak. Hij verwondde nog een vrouw en een man. De eerste beelden zijn opgedoken op Twitter van tijdens en na de steekpartij.
00:31

Timelapse Tilburgse kermis

De Tilburgse kermis, die vrijdagmiddag van start is gegaan, telt 230 attracties uit binnen- en buitenland. Het feest duurt tien dagen en trekt tegen de 1,5 miljoen bezoekers. In een timelapsevideo is te zien hoe de avond valt op de oudste kermis van Nederland.
01:10

‘Paniek na zelfmoordaanslag’

Een getuige vertelt over de angst en de paniek die volgden na de zelfmoordaanslag in de Duitse stad Ansbach. Een 27-jarige Syrische vluchteling blies zichzelf op bij de ingang van een muziekfestival, 12 mensen raakten gewond. De autoriteiten gaan uit van een islamitische terreuractie.
02:32

Doutzen imponeert Leo met sexy jurk

Saint-Tropez werd gisteren bedolven onder de sterren want Leonardo DiCaprio hield zijn jaarlijkse benefietgala. Doutzen Kroes was er ook en ze had uitgepakt.
01:31

Ooggetuigen München doodsbang

De mensen die getuige waren van de schietpartij van vrijdag in München reageren geschokt. Verslaggever Silvan Schoonhoven sprak met een aantal omstanders. Voor hen is amper te bevatten wat er is gebeurd. "Waarom sterven mensen terwijl ze onschuldig zijn?", vraagt een getuige.
00:40

Betrapte minnares krijgt klappen

Wie stiekem op vakantie wil met zijn minnares moet wel zorgen dat zijn vrouw niet ineens op het vliegveld verschijnt. Anders kan dit het gevolg zijn!