Vandaag in beeld

Nieuws

Sneeuw maakt plaats voor strandtenten

06 FEB 2013

De strandpaviljoens in Zandvoort worden langzaam weer opgebouwd. Afgelopen vrijdag mochten de exploitanten de handen weer uit de mouwen steken.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
02:48

'Schandalige behandeling Van Gaal'

Louis van Gaal is ontslagen bij Manchester United. De werkwijze van de Engelse club verdient niet de schoonheidsprijs. Chef Telesport Jaap de Groot gaat dieper in op de zaak.
01:21

Ongelooflijke ontsnapping gefilmd

Schokkende beelden van een buffel die in het Zuid-Afrikaanse Krugerpark door leeuwen wordt aangevallen. Het beest lijkt ten dode opgeschreven, maar dan gebeurt er iets bizars.
00:46

Auw! Meest mislukte aanzoek ooit

Het aanzoek van een romantische Chinees is uitgedraaid op een nachtmerrie. Zijn zorgvuldig voorbereide parachutesprong verloopt allesbehalve volgens plan, maar dat is nog niet alles...
07:58

Céline Dion in tranen om zoon

Tijdens haar eerste tv-optreden sinds het overlijden van haar man is Céline Dion in huilen uitgebarsten. Seal overvalt de zangeres tijdens de Billboard Awards met een bijzondere verrassing, zie je in Privé TV met Patricia Wesseling en Maarten Steendam.
00:46

Omstanders duwen bus van oma af

Hartverwarmende beelden van omstanders die het leven redden van een vrouw. Het slachtoffer, ergens in de 80, wordt tijdens het oversteken geschept door een busje. Omstanders bundelen hun krachten en grijpen met succes in.
05:02

Van Gaals meest bizarre momenten

Aanvaringen met de pers, briljante taalvondsten en zelfs een schwalbe: de tijd van Louis van Gaal bij Manchester United was allesbehalve saai. In TELEGRAAF VANDAAG zie je Van Gaals meest opvallende momenten in Engeland op een rij.
01:47

Hondsbrutale dief betrapt door camera

Een bewakingscamera van een voetbalclub in 's-Graveland heeft de doortrapte werkwijze van een dief haarfijn vastgelegd. Het incident vond zaterdag 13 mei plaats, maar de beelden zijn pas dit weekend door de vereniging op Facebook geplaatst.
02:21

‘Pikante’ appjes Taeke en Airen

Tortelduifjes Airen Mylène en Taeke Taekema zijn maandag te gast in BNN’s Alpacas. De hockeyer “onthult” in de improvisatieshow een bijzonder detail over zijn whatsapp-gedrag. Het hele programma is maandag om 22u te zien op NPO 3.
01:37

Umar gespannen op Libelle Zomerweek

Het leven van Ebru Umar zit momenteel nog steeds in een rollercoaster. De columniste is nog steeds niet bekomen van haar arrestatie in Turkije, maar staat deze week wel op het podium tijdens de Libelle Zomerweek.