Vandaag in beeld

Nieuws

Sneeuw maakt plaats voor strandtenten

06 FEB 2013

De strandpaviljoens in Zandvoort worden langzaam weer opgebouwd. Afgelopen vrijdag mochten de exploitanten de handen weer uit de mouwen steken.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
02:01

Deze trucker is een held

Bizarre beelden van een inhaalactie op de N381 in Friesland. Beroepschauffeur Hendrik Lanting moet alle zeilen bijzetten om een horrorcrash te voorkomen. Stuur ook uw video's naar verkeer@telegraaf.nl.
03:22

Halve gare vernedert agente

Videokijkers reageren met woede en ongeloof op beelden die door de Rotterdamse politie online zijn gezet. In het item is te zien dat een agente door een verdachte in het gezicht wordt gespuugd.
02:58

Wilders: 'Baas in eigen land!'

PVV-leider Geert Wilders zou het liefst morgen wakker worden met in Nederland eenzelfde referendum-uitslag als in Groot-Brittannië, zegt hij in een gesprek met Telegraaf TV. Hij wil van een mogelijk EU-referendum een groot onderwerp maken tijdens de volgende verkiezingen.
00:41

Gewonde beer loopt als mens

Opmerkelijke beelden van een wandelende beer in het Amerikaanse New Jersey. Pedals mist zijn rechter voorpoot en loopt daardoor rechtop. Er is veel geld opgehaald om de beer op te vangen, maar volgens de plaatselijke park rangers redt hij het alleen.
05:30

'Liquidaties Utrecht slechts het begin'

Er zijn nog meer moorden in de maak, waarschuwt misdaadverslaggever Mick van Wely na de twee liquidaties in Utrecht en De Meern. In TELEGRAAF VANDAAG ziet u onder meer reacties van geschrokken buren.
00:38

Heftig motorongeluk in China

In China heeft een toevallige voorbijganger een heftig ongeluk tussen twee motoren op film vastgelegd.
01:10

Trump: mensen zijn woest!

Volgens Donald Trump zijn mensen over de hele wereld boos. Dat zegt de Amerikaanse presidentskandidaat in reactie op de ophanden zijnde Brexit.
07:12

EK voetbal staat op z'n kop

In Telesport Vandaag: FC Twente zal komend seizoen creatief moeten zijn, Kiki Bertens treft pittige tegenstander op Wimbledon en kwaliteit op EK voetbal valt tegen.
01:38

‘Ze willen me dood hebben'

Is het een kebab-oorlog, racisme of iets anders? Samir Auchi (32) uit Maastricht was het doelwit van een dubbele aanslag. De daders sloegen toe bij zijn werk én staken zijn huis in brand.