Vandaag in beeld

Nieuws

Drama op Chinees vliegveld

25 FEB 2013

Een Chinese topdiplomaat kan het niet verkroppen dat hij zijn vlucht heeft gemist. Wat er dan gebeurt zie je in de Nieuwsflits met het videonieuws in 100 seconden.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
01:06

'Gouden kans Verstappen herbergt risico's'

Max Verstappen verruilt Toro Rosso voor Red Bull. Onze Formule 1-watcher Frank Woestenburg gaat dieper in op de plotselinge overstap van de 18-jarige Limburger.
01:00

Betrapte wanbetalers opgespoord

Vier vrienden hadden een flinke rekening bij elkaar gedronken in het Utrechtse café 't Neutje. Ze waren alleen even 'vergeten' om af te rekenen. De bewakingsbeelden werden massaal gedeeld via Facebook, en toen zijn ze toch maar even komen betalen...
02:19

Zo komt Schiphol tot stilstand

Ook op Schiphol was het twee minuten stil tijdens de Nationale Dodenherdenking. Voor zo'n grote, internationale luchthaven is dat nog een lastige opgave, maar toch bleven alle vliegtuigen eventjes aan de grond.
00:45

31 gewonden door horrorvlucht

Bij een vlucht van Abu Dhabi naar Jakarta zijn 31 inzittenden gewond geraakt. Het toestel kwam onverwacht in hevig weer met ernstige turbulentie tot gevolg. Zuurstofmaskers kwamen uit het plafond en passagiers stonden doodsangsten uit.
00:55

Baby-olifant schuilt bij moeder

Het olifantje Madiba maakt het goed. Ze werd vannacht geboren in Safaripark Beekse Bergen en loopt nu al vrolijk rond. Al blijft ze wel lekker dicht bij haar moeder in de buurt...
01:35

'België jat schaamteloos!'

Songfestivalverslaggever Richard van de Crommert is niet te spreken over de Belgische act. Volgens hem zijn grote delen van de act gejat van Queen en Kool & The Gang. Kijk hier wat hij er precies over te zeggen heeft.
01:06

Arrestatie met grof geweld

SCHOKKENDE VIDEO: wie op de vlucht slaat voor de politie kan er flink van langs krijgen, bewijst dit filmpje van een arrestatie in Arnhem. Een agent in burger mept er tientallen keren op los voor de verdachte zich overgeeft.
00:24

Hond blijkt beer

Een Chinees met kennelijk niet zo'n scherp zicht heeft een zwarte berenjong aangezien voor een hond en geprobeerd het dier op te voeden.  Wang vond het uitgehongerde dier op straat en dacht dat het een wolvenjong was. Al snel terroriseerde de beer het huis.
02:43

'Minder vrijheid door vluchtelingen'

Oud-burgemeester van Amsterdam Job Cohen vindt dat de vrijheid steeds belangrijker is door alles wat er rondom vluchtelingen gebeurt. Een dag als 5 mei is om die reden van extra belang.