Vandaag in beeld

Nieuws

Spectaculaire beelden ijstuin

25 FEB 2013

In een tuinkwekerij in Heerhugowaard wordt bij vorst, vlak voor de lente, constant water over de planten gesproeid. Door het bevriezen van het water komt er warmte vrij die de knoppen op nul graden houdt.

Meest bekeken op De Telegraaf
02:14

Bewoonster vernield huis: 'Ik heb angst'

Vijf mannen hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag een huis in Ter Heijde totaal vernield. De ravage is enorm, ze gooiden plantenbakken, een barbecue en putdeksels door de ruiten en trapten de voordeur in. De bewoners waren op dat moment aanwezig. De bewoonster is er kapot van.
00:45

Buurvrouw schutter: 'Niet geslapen'

Een buurvrouw van de achttienjarige schutter doet haar verhaal. Negen mensen én de schutter kwamen bij de schietpartij in München om. Daaronder zou ook een meisje van 15 zijn. Zestien mensen raakten gewond waarvan er drie in kritieke toestand.
01:32

'Dit kun je met ananas doen'

In deze aflevering van Felix met Smaak laat culinair journalist Felix Wilbrink zien hoe creatief je kunt zijn met ananas.
07:13

Verstappen jaagt op tweede zege

In Telesport Vandaag: Jaap de Groot over de kansen van Max Verstappen in Hongarije, Jon Izagirre troeft iedereen af in laatste bergrit en vijfde Olmypische Spelen voor Reinder Nummerdor.
00:49

Ooggetuigen schietpartij doen verhaal

Ooggetuigen van de schietpartij in München vertellen over de schokkende gebeurtenis. Bij de schietpartij kwamen negen mensen én de schutter om.
01:00

'Je zou dat maar moeten poetsen'

Voor de eerste keer is het Paleis Noordeinde opengesteld. Honderden mensen stonden in de rij om het werkpaleis van binnen te bewonderen.
04:24

'Meer talent dan Jan Smit’

BZN-voorman Jan Keizer vindt dat de 16-jarige Gino Graus een betere stem heeft dan Jan Smit. Mario Mulder stond in 2014 nog op de steiger als schilder en brak daarna door als de Haagse Hazes. Telegraaf TV volgt Mario uit Den Haag en de piepjonge Gino uit Den Bosch.
02:13

Homostel in nieuwe Star Trek-film

In deze Niet Te Filmen spreekt onze verslaggever met acteurs van de nieuwe Star Trek-film, Star Trek: Beyond. De acteurs vertellen hoe ze het maken van de film hebben ervaren. Opvallend is het homostel in de film.
01:28

Adele zoent fan op mond

Adele trad afgelopen week op in Vancouver. En zoals altijd haalde ze ook daar een fan uit de zaal om op het podium te komen. Maar dit liep iets anders af dan verwacht...