Vandaag in beeld

Nieuws

Klusser weggeblazen door ontploffende verfbus

25 FEB 2013

In een woning aan de Westerhavenstraat in de stad Groningen is maandagmorgen een explosie ontstaan. De eigenaar was in het pand aan het klussen toen plotseling een aantal spuitbussen ontploften.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:31

'Selfie' met python gaat fout

Een groep mannen wil een 'selfie' maken met een net gevangen python. Eén van de mannen wordt aangevallen. Dit gebeurde vrijdag in Sirohi, India.
03:15

Deel 7: 'Ik heb zin in de chemo!'

Als Arjuna een aantal dagen gaat kamperen met zijn vriendin, komen ze voor een vervelende verrassing te staan. Daarnaast deelt hij zijn toekomstplannen tijdens de op een-na-laatste kuur.
01:21

Vloggermepper: 'Nooit meer doen'

De man die tuigvlogger Ismail heeft achtervolgd en beschuldigd wordt van mishandeling, doet zijn verhaal bij DumpertTV. Hij heeft een hele duidelijke boodschap voor de vlogger waar die zich maar beter aan kan houden.
00:35

Lief: girafje ontdekt buitenwereld

Een pasgeboren girafje mocht voor het eerst naar buiten in de dierentuin van Kopenhagen. De kleine is dapper, maar moet nog wel een beetje wennen aan het lopen over het terrein.
00:21

Jim bedolven onder vrouwen

Jim Bakkum valt niet alleen bij de Nederlandse dames in de smaak. Ook in Vegas kunnen de vrouwen niet van hem afblijven, zo blijkt uit deze video.
00:30

Bibi opgeschrikt door overstroming

Oh Oh Cherso-ster Bibi Breijman is opgeschrikt door een overstroming in Spanje. De vlogger reed door het water toen er plotseling stoom uit de motorkap kwam en de motor stopte.  Bibi vertelt dat het water tot aan het raam van de auto stond waardoor ze uit het raam moest klimmen en in het water viel.
00:54

SCHOKKEND: Opnieuw schietpartij Amerika

De politie in de Amerikaanse staat North Carolina is opnieuw in opspraak geraakt. Ze schieten de ogenschijnlijk ongewapende, zwarte Keith Scott dood. Zijn vrouw staat op een aantal meter afstand en filmt de hele schietpartij.
05:28

'Geen respect voor Van Gaal'

In Telesport Vandaag: Tom Dumoulin denkt niet maar aan het algemeen klassement, maar droomt nog wel van een ritzege in de Eneco Tour. Verder een interview met Marco van Basten, die nog niet precies weet wat hij gaat doen bij de FIFA en verslaggever Marcel van der Kraan over het onprofesionele gedrag van José Mourinho.
00:36

Panda's krijgen nieuw speeltoestel

Panda's Jia Panpan en Jia Yeuyeu hebben van de Toronto Zoo een nieuw speeltoestel gekregen. De panda's zijn duidelijk blij met de glijbaan.