Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Nieuws

Koningslied op 30 april

25 FEB 2013

Nederland danst en zingt op 30 april gelijktijdig het nog te componeren Koningslied. Dat heeft Hans Wijers van het Nationaal Comité Inhuldiging maandag onthuld.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
01:23

Hier wordt Kim Jong-nam vermoord

Er zijn bewakingsbeelden van het moment waarop Kim Jong-nam wordt aangevallen. De halfbroer van de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un loopt op een vliegveld in Maleisië. In eerste instantie lijkt er niets aan de hand, maar hij overlijdt later in het ziekenhuis. Tot nu toe zijn 4 mensen opgepakt.
04:49

'Boer Herman maagd én toyboy'

Verkapte beledigingen, nieuwe onthullingen: Mariët Oosterwijk en Maarten Steendam blikken terug op de speeddates in Boer Zoekt Vrouw.
00:54

Geslacht baby’s Clooney uitgelekt

De moeder van George Clooney heeft haar mond voorbij gepraat en het geslacht van haar aanstaande kleinkinderen bekendgemaakt. Dit en meer in het korte entertainmentnieuws.
01:13

Zoontje André walgt van fruithapje

André Hazes Jr. mag zijn zoontje op vakantie voor het eerst een fruithapje geven, maar de kleine André zit daar niet echt op te wachten...
04:53

Koning smokkelt in video

Staan die stoelen nou in Amsterdam of in Den Haag? De koning belooft in zijn uitnodiging aan mensen die ook op 27 april hun kroonverjaardag vieren iets onmogelijks, ziet u in TELEGRAAF VANDAAG.
00:49

Heftig! Jongetje valt op metrospoor

Heftige beelden van een 8-jarig jongetje dat van een perron op een metrospoor in het Russische Jekaterinburg valt.
01:34

Zo gebruikt de politie de nekklem

De nekklem is niet weg te denken bij de politie. Verslaggever Silvan Schoonhoven onderging de nekklem bij het trainingscentrum van de politie.
03:38

’Angelina Jolie acteert verdriet’

Angelina Jolie heeft voor het eerst sinds de breuk met Brad Pitt een interview gegeven. Daarin raakt ze emotioneel, maar of dat echt is...
01:23

Lauren schakelt privédetective in

Lauren Verster gaat op bezoek bij een privédetective voor haar tv-programma en leert alles over het ontmaskeren van vreemdgangers.