Vandaag in beeld

Nieuws

IKEA haalt gehaktballen terug

25 FEB 2013

Ikea stopt in heel Europa met de verkoop van zijn Zweedse gehaktballen. De balletjes, waarin Tsjechische autoriteiten paardenvlees hebben gevonden, zijn ook niet meer in de restaurants van de meubelketen te krijgen.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:55

Isa Hoes openhartig over seksleven

Isa Hoes zou best kunnen leven met korte relaties. Dat vertelt ze vanavond in Linda’s Zomerweek, om 21:30 uur op RTL 4.
05:25

Uw Garage: Mercedes-Benz Unimog 404S - bouwjaar 1967

Als eigenaar Gerrit Marees thuis is, is hij volgens zijn vrouw maar een uurtje in de huiskamer. De rest van de tijd sleutelt hij in de schuur aan één van zijn zeven Unimogs, al 38 jaar lang.
01:12

Bridget Maasland wil seks

Bridget Maasland is misschien happy single, maar komt tussen de lakens toch echt wat tekort. Dit zei de presentatrice bij Evers Staat Op op Radio 538. Luister hier het hele fragment terug
01:06

Brillendieven verjaagd door rook

Vier brutale brillendieven rukken de rekken van de muur in een opticien in het Limburgse Reuver. Door een mistgenerator moeten ze al snel weer naar buiten vluchten. De eigenaar van de zaak zette de beelden online in de hoop dat de daders snel worden herkend.
00:00

'Dit moet de race van Verstappen worden'

Telesport Vandaag met: 'Max Verstappen heeft plek 3 heel stiekem in zijn achterhoofd', Dafne Schippers was 'helemaal gesloopt' en Anna van der Breggen is 'een ridder op de fiets'.
03:33

Dit is de nieuwe Anita Doth!

Anita Doth is aan de kant gezet door 2 Unlimited en Privé TV weet haar opvolger te melden. Jan Uriot en Mark Sloof van Toor spreken over Doths vertrek én de nieuwe wederhelft van Ray.
03:11

Nieuwe planeet zo groot als de aarde

Is er leven op Proxima b, de nieuwe planeet die is ontdekt buiten ons zonnestelsel? Wie weet komen we erachter, want de aardachtige planeet ligt dichtbij genoeg om te onderzoeken. Silvan Schoonhoven en Maarten Steendam bespreken de ontdekking in TELEGRAAF VANDAAG.
00:47

Eerste beelden Turkse tanks tegen IS

Tanks uit Turkije zijn de grens met Syrië overgestoken in een poging om IS uit het Turkse grensgebied te verdrijven. Doel is de Syrische grensstad Jarablus, een bolwerk van de terreurbeweging.
01:20

Grootste luchtschip crasht door paal

De Airlander 10, het grootste luchtschip ter wereld, is woensdag bij een vlucht beschadigd geraakt toen hij op het vliegveld tegen een telegraafpaal aan vloog. Niemand raakte gewond.