Vandaag in beeld

Nieuws

Opnieuw schokkend uitgaansgeweld

26 FEB 2013

De Brabantse politie heeft maandagavond weer schokkende beelden getoond van een zware mishandeling, deze keer in het uitgaansleven van Oosterhout.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
02:46

'Koning Albert ging 16 jaar vreemd’

De vorige Belgische koning Albert II zet alles op alles om te voorkomen dat hij volgend jaar in de rechtbank moet verschijnen, voorspelt Ruud Mikkers in TELEGRAAF VANDAAG. Een vrouw die claimt dat ze zijn dochter is wil een dna-test.
00:36

Deze sexy miss is te dik bevonden

Arna Ýr Jónsdóttir, Miss IJsland 2015, is opgestapt uit de verkiezing van Miss Grand International. De 20-jarige miss kreeg van de organisatie namelijk een opmerking over haar gewicht en een dwingend advies te diëten.
01:25

Edwin Evers boos op milkshakegooier

Edwin Evers heeft geen goed woord over voor de man die een slapende agent filmde in haar dienstauto. In zijn programma Evers Staat Op op Radio 538 vertelt de dj hem de waarheid.
00:55

Dashcam betrapt verkeershufters

Wegpiraten, verkeershufters en notoire overtreders: ze komen allemaal voorbij in de Telegraaf-rubriek Dashcam. Wekelijks ziet u de meest opmerkelijke en heftige verkeerssituaties voorbijkomen en vertellen de betrokkenen hun verhaal. Stuur ook uw video in via verkeer@telegraaf.nl.
00:38

Au! Meisje vast onder draaideur

Huiveringwekkende beelden van een meisje van vier met haar voet vastzit onder de draaideur van een hotel in de Chinese stad Fuyang. Het meisje kwam tijdens het spelen ten val. Omstanders hielden haar rustig tot de brandweer haar kon bevrijden.
02:02

Buma reageert op euthanasie CDA-stel

Het oud-CDA-Kamerlid dat ervoor koos om samen met zijn vrouw dood te gaan, brengt de partij in de verlegenheid. Van der Heijden pleit in zijn eigen rouwadvertentie voor minder strenge euthanasieregels.
00:42

Spooky! Truck zonder chauffeur

Een bizar gezicht: deze vrachtwagen met bier rijdt door Colorado, maar er zit niemand achter het stuur...
01:26

Lady Gaga mag niet meer autorijden

Lady Gaga is bij James Corden in de auto gestapt voor een nieuwe Carpool Karaoke. De zangeres heeft zelf onlangs haar rijbewijs gehaald, maar of het nou zo’n goed idee was om haar ook een stukje te laten rijden...
01:00

'Behulpzame' vrouw berooft bejaarde

Het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht heeft beelden vrijgegeven van een laffe diefstal. Een bejaarde vrouw wordt van haar pinpas bestolen waar ze bij staat. VIA