Vandaag in beeld

Nieuws

"Wilders moet moslim worden"

26 FEB 2013

PVV-leider Geert Wilders heeft een uitnodiging gekregen van 'man met baard om toe te treden tot 's werelds grootste haatsekte'. Dat heeft hij getwitterd.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
05:25

Uw Garage: Mercedes-Benz Unimog 404S - bouwjaar 1967

Als eigenaar Gerrit Marees thuis is, is hij volgens zijn vrouw maar een uurtje in de huiskamer. De rest van de tijd sleutelt hij in de schuur aan één van zijn zeven Unimogs, al 38 jaar lang.
01:44

Frans Bauer is vervelende toerist

Frans Bauer heeft zich nogal asociaal gedragen op zijn vakantieadres. Hij stond extra vroeg op om strandbedden te kapen.
00:53

Hongerige orka's achtervolgen zeehond

De opvarenden van een boot weten niet wat ze overkomt als er ineens een zeehond aan boord springt. Het doodsbange beest is op de vlucht voor een groepje hongerige orka's.
04:57

'Olympiërs nerveus voor Máxima'

Waarom krijgt Dorian van Rijsselberghe geen lintje en ontbreken de prinsesjes? Oranje-kenner Pieter Klein Beernink vertelt in TELEGRAAF VANDAAG wat de medaillewinnaars te wachten staat als ze woensdag op bezoek gaan op Paleis Noordeinde.
00:39

Kamikazeactie van snelwegdwaas

We maken allemaal wel eens een foutje achter het stuur, maar een kilometer lang achteruit rijden op een snelweg? De dwaas in dit filmpje vraagt om ongelukken.
01:03

Unieke beelden van Oranjevlucht

Een van de straaljagers die de Oranjevlucht naar Schiphol escorteerde heeft unieke beelden van het vliegtuig gemaakt. Zo zag je een oranje Boeing nog nooit.
03:03

Carice eist liefdesoffer

Carice van Houten en Guy Pearce verwachten nu ieder moment hun eerste kindje, maar daarvoor heeft Guy een enorm offer moeten brengen. Mark Sloof van Toor en Jan Uriot bespreken alle details in Privé TV.
01:31

'Overvaller kwam met pistool op mij af'

Bij een woningoverval in Venlo afgelopen zondag zijn sieraden en 120.000 euro gestolen. Mia Geerlings was thuis tijdens de overval en is hevig geschrokken van de gebeurtenis.
01:10

Speciale boodschap Martina

Churandy Martina had bij aankomst van de olympiërs op Schiphol een speciale groet over voor de bezoekers van De Telegraaf. De sprinter, die zonder medaille terugkwam uit Rio, werd door z'n positieve instelling een publiekslieveling tijdens de Spelen.