Vandaag in beeld

Nieuws

Vliegveld Eelde ontruimd na vondst bom

26 FEB 2013

Groningen Airport Eelde is dinsdagochtend ontruimd vanwege de vondst van een oude vliegtuigbom. De bom werd gevonden bij graafwerkzaamheden.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:34

Heftige achtervolgingen in Amsterdam

Doffe klappen, auto's die in de gracht rijden en losse flodders: in Amsterdam worden de komende dagen scenes opgenomen voor de actiefilm The Hitman's Bodyguard.
00:48

IS-konvooi platgebombardeerd

Het Irakese leger meldt trots dat het zonder hulp van buitenaf een konvooi van vluchtende IS'ers bij Fallujah heeft platgebombardeerd. Daarbij zijn honderden doden gevallen.
02:49

‘Gerend voor ons leven’

Twee Nederlandse vriendinnen moesten dinsdagavond rennen voor hun leven op vliegveld Atatürk toen drie zelfmoordterroristen daar dood en verderf zaaiden. "Het was nog erger dan je op alle foto's kan zien."
02:06

Dochters voor ogen vader vermoord

Een afschuwelijk drama in Texas waar een moeder twee dochters na een ruzie voor de ogen van hun vader doodschoot. De gealarmeerde politie greep in en bracht haar om het leven.
02:41

'Dit is de nieuwe vriendin van Max'

Max Verstappen gaat niet alleen hard op het racecircuit, ook in zijn privéleven gaat het snel, vertelt Patricia Wesseling in Privé TV. Gisteren hoorden we dat zijn relatie met de Zweedse Mikaela over was, nu gaan er alweer verhalen over de Belgische Joyce! Presentatie: Roel den Outer.
01:34

Opstijgen vanuit de woonkamer

Met een vliegtuig opstijgen in je eigen woonkamer. Pijnackernaar Bram Stikkel doet het dagelijks. "Het is een hobby, maar dan wel een die behoorlijk uit de hand gelopen is."
00:28

Daders Istanbul in beeld

Er zijn bewegende beelden vrijgegeven van de drie daders van de aanslag op het vliegveld in Istanbul. De terroristen zijn schietend op camera vastgelegd.
02:02

Pikant ‘inkijkje’ Laverne Cox

Orange is the new Black-actrice Laverne Cox is gespot in een outfit die niet veel aan de verbeelding overlaat. Dit en meer uit de wereld van stijl en fashion in een nieuwe aflevering van Bubbels!
01:40

Stelend raadslid vlucht voor camera

CDA-raadslid Mark Meijer ontwijkt de camera van Telegraaf TV nadat hij bekendmaakte op te stappen uit de gemeenteraad van Kerkrade. Meijer heeft een aantal spullen gestolen op Pinkpop, en dat maakte zijn positie als raadslid onhoudbaar.