Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Nieuws

Boer kijkt toe hoe schuur verloren gaat

26 FEB 2013

In een opslagschuur in Markelo is dinsdagmiddag brand uitgebroken. De boer van het land keek toe hoe zijn schuur ten onder ging.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
02:25

Connie niet op uitvaart Hans Breukhoven

Vrijdag overleed Hans Breukhoven. De zakenman (70) werd bekend door zijn huwelijk met Connie Witteman. Evert Santegoeds heeft in Privé TV de details.
01:02

Zo gebruik je een ladder dus níet

Deze jongen gebruikt een ladder op geheel eigen wijze als hij ergens niet bij kan.
01:12

Broodjeseter baalt van 'sensatie'

Welgeteld 13 agenten werkten Timothy (25) woensdag tegen de grond in Tilburg, 'alleen maar omdat hij een broodje zat te eten'. De politie ziet dat toch anders.
01:04

Brute actie laptopdieven gefilmd

Drie dieven slaan op klaarlichte dag toe in een computerwinkel in Cedar Hill in de Amerikaanse staat Texas.
01:29

Pas op voor deze hilarische foto-app

Logisch dat de foto-app Meitu zo'n dikke hit is, want je kunt er fantastische dingen mee maken. Er is wel een dikke 'maar', waarschuwt techexpert Rolf Venema.
00:44

Automobilist rijdt in op voetgangers

In Melbourne is een automobilist bewust ingereden op voetgangers. Bij het incident zijn ten minste vier mensen om het leven gekomen en raakten twintig mensen gewond.
02:53

Ex eist 25 miljoen van Afrojack

Het ziet er niet zo gunstig uit voor Afrojack. Een ex-vriendin eist 25 miljoen dollar van de dj. Ze beschuldigt hem van een hoop nare zaken. Patricia Wesseling vertelt in Privé TV wat er aan de hand is.
01:04

Kim maakt van Utopia 'Porntopia'

Kim Holland is de laatste tijd in het nieuws omdat ze zich moet verontschuldigen voor seksfilmpjes op dubieuze plekken. Maar een aantal inwoners van Utopia zien hun terrein als perfecte locatie en nodigen Kim maar al te graag uit.
01:17

Obama fluistert Trump nog even protocol in

Vlak voor zijn inauguratie gingen Donald Trump en zijn vrouw Melania in het Witte Huis op bezoek bij hun voorgangers, Barack en Michelle Obama.