Vandaag in beeld

Nieuws

Utrechter slaat schat aan de haak

27 FEB 2013

Visser Hans Copier wist niet wat hij zag toen hij zijn hengel wilde uitgooien. Wat hij opviste zie je in de Nieuwsflits met het videonieuws in 100 seconden.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:00

Vliegtuig geraakt door bliksem

Op deze spectaculaire beelden is te zien hoe een vliegtuig van TUI wordt geraakt door bliksem. De vlucht was onderweg van Tenerife naar Amsterdam.
00:00

Spectaculaire beelden waterhoos Zeeland

De waterhoos die vrijdagmiddag boven de Oosterschelde in Zeeland te zien was, is vastgelegd. Jaarlijks zijn er tientallen waterhozen te zien in de provincie.
00:00

Obama: 'Ik ga niet twerken'

De Amerikaanse president Barack Obama presenteerde vrijdagavond zijn laatste muziekevenement in het Witte Huis. Hij deed dit met veel humor, dat was te merken aan de reacties van het publiek.
00:00

Ouders Armin van Buuren vrezen schadeclaim

Voor het Van Gogh museum in Amsterdam heeft Armin Van Buuren een speciale audiotour gemaakt langs elf van zijn favoriete schilderijen. Zijn ouders zijn erg trots en hopen vooral dat de kunstwerken Armin's draaikunsten overleven.
00:00

IS-zelfmoordcommando kapotgeschoten

Angstaanjagende beelden uit het noordoosten van Mosul. Een IS-zelfmoordcommando rijdt plankgas in de richting van Peshmergastrijders. Het Iraakse leger heeft samen met Koerdische eenheden vier dagen geleden de aanval op Mosul ingezet. Het is het laatste grote IS-bolwerk in Irak.
00:00

Baby jaloers op kussende ouders

Deze baby wordt vreselijk jaloers wanneer haar ouders elkaar een kusje geven. De ouders kunnen er zelf wel om lachen.
00:00

René Froger emotioneel om verleden

In het programma Verborgen Verleden komt René Froger meer over zichzelf en zijn familie te weten dan hij ooit had kunnen denken. Hij wordt hier best een beetje emotioneel van... Verborgen Verleden (NTR) is zaterdag te zien om 20:30 uur op NPO 2.
00:00

Zeldzame walvis gefilmd

Biologen en drone-vliegers zijn erin geslaagd om zeldzame Groenlandse walvissen op beeld vast te leggen. Deze soort werd met uitsterven bedreigd. Er is weinig over ze bekend, omdat de walvissen in de zeeën tussen Canada en Groenland leven.
00:00

Man gebruikt kind voor diefstal

Een opmerkelijke roof in de Amerikaanse plaats West Covina. Een man gebruikt een kind om een pakketje bij een voordeur te stelen. Het jongetje overhandigt de buit even later aan de man.