Vandaag in beeld

Nieuws

Glasharde leugens justitie

27 FEB 2013

Een officier van justitie heeft in 2009 gelogen bij de rechtbank in een strafzaak tegen een man die werd verdacht van mishandeling en misbruik van zijn ex-vrouw.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
01:38

Hagenaar gemept door agenten

De 72-jarige Piet Visser uit Den Haag heeft aangifte gedaan tegen vijf Haagse politieagenten, die hem enige tijd geleden in het gezicht zouden hebben gebeukt en hard tegen de grond hebben gewerkt.
05:24

'Italië brengt euro in gevaar'

De spanning stijgt want de Italianen kunnen zondag voor Brexit- en Trump-achtige taferelen zorgen. Bij een 'nee' ziet Martin Visser de toekomst van de EU somber in.
02:47

Nachtmerrie: trucker verliest puin

Met 120 kilometer per uur een groot stuk puin rammen... Het overkomt Ad Smits vorige week op de A2. Ook iets gefilmd op de weg? Mail ons via verkeer@telegraaf.nl.
01:31

Dít verdienen de Angels

De dertien uitverkoren engelen van Victoria's Secret trekken niet zomaar hun vleugels aan; daar staat een aardig prijskaartje tegenover.
01:01

‘Situatie aso-asielzoekers ernstig’

Staatssecretaris Dijkhoff probeert op allerlei manieren aso-asielzoekers aan te pakken. Hij reageert op de brief van azc-medewerkers, waarin staat dat ze zich bedreigd voelen.
01:14

Beelden mogelijke ontvoering

Er zijn beelden opgedoken van een mogelijke ontvoering aan de Oenenburgweg in Nunspeet. Een persoon wordt door mannen met bivakmutsen in een auto gedwongen. De politie doet nog onderzoek.
00:41

Vrouw geplet tussen auto's

Heftige dashcambeelden van de politie in Oklahoma, VS. Tijdens een aanhouding van een vrouw knalt een achterligger op de politie-auto.
01:07

Lange Frans maakt 'ex' kapot

Lange Frans is goedgebekt en vindt het geen enkel probleem om een vuil klusje op te knappen voor een luisteraar van SLAM! In het programma Bij Igmar maakt hij een ex van ene Massoes helemaal kapot.
00:49

Schippers plaagt Zwarte Sint

Wie een VVD'er een roos wil geven moet sterk in zijn schoenen staan. Acteur Patrick Mathurin, die het Sinterklaasfeest positief wil houden, probeert het bij minister Schippers...