Vandaag in beeld

Nieuws

Glasharde leugens justitie

27 FEB 2013

Een officier van justitie heeft in 2009 gelogen bij de rechtbank in een strafzaak tegen een man die werd verdacht van mishandeling en misbruik van zijn ex-vrouw.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:31

'Selfie' met python gaat fout

Een groep mannen wil een 'selfie' maken met een net gevangen python. Eén van de mannen wordt aangevallen. Dit gebeurde vrijdag in Sirohi, India.
03:15

Deel 7: 'Ik heb zin in de chemo!'

Als Arjuna een aantal dagen gaat kamperen met zijn vriendin, komen ze voor een vervelende verrassing te staan. Daarnaast deelt hij zijn toekomstplannen tijdens de op een-na-laatste kuur.
01:21

Vloggermepper: 'Nooit meer doen'

De man die tuigvlogger Ismail heeft achtervolgd en beschuldigd wordt van mishandeling, doet zijn verhaal bij DumpertTV. Hij heeft een hele duidelijke boodschap voor de vlogger waar die zich maar beter aan kan houden.
00:35

Lief: girafje ontdekt buitenwereld

Een pasgeboren girafje mocht voor het eerst naar buiten in de dierentuin van Kopenhagen. De kleine is dapper, maar moet nog wel een beetje wennen aan het lopen over het terrein.
00:30

Bibi opgeschrikt door overstroming

Oh Oh Cherso-ster Bibi Breijman is opgeschrikt door een overstroming in Spanje. De vlogger reed door het water toen er plotseling stoom uit de motorkap kwam en de motor stopte.  Bibi vertelt dat het water tot aan het raam van de auto stond waardoor ze uit het raam moest klimmen en in het water viel.
00:36

Panda's krijgen nieuw speeltoestel

Panda's Jia Panpan en Jia Yeuyeu hebben van de Toronto Zoo een nieuw speeltoestel gekregen. De panda's zijn duidelijk blij met de glijbaan.
00:54

SCHOKKEND: Opnieuw schietpartij Amerika

De politie in de Amerikaanse staat North Carolina is opnieuw in opspraak geraakt. Ze schieten de ogenschijnlijk ongewapende, zwarte Keith Scott dood. Zijn vrouw staat op een aantal meter afstand en filmt de hele schietpartij.
00:29

Vrachtwagen in berm op A1

Een vrachtwagen is zaterdagochtend op de A1 richting Apeldoorn voor afrit Hoenderloo in de berm beland. De twee inzittenden raakten lichtgewond. De rechterrijstrook is tot 16:00 dicht in verband met bergingswerkzaamheden. Credits: q2a.nl
00:31

Jochie ontmoet sporthelden

Dit jongetje begroet de spelers van een American Football-club. Het kereltje krijgt een aantal high fives en wordt zelfs opgetild door één van de spelers. Zijn moeder plaatste de video op haar Facebookpagina.